muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Tres punts vitals davant un rival en forma

El Reial Mallorca necessita la victòria contra el Vila-real per acaronar la permanència a Primera

66810
Aragonés torna a confiar en Perera i Etoo per conduir l'atac de l'equip mallorquinista davant el Vila-real.
El Mallorca afronta avui, a partir de les 17.30 hores, la primera de les sis 'finals' que li resten en el present campionat de Lliga. L'equip de Luis Aragonés rep la visita a l'estadi de Son Moix d'un Vila-real instal·lat a la zona tranquil·la de la taula classificatòria i que travessa un moment dolç, després de la seva meritòria classificació per a les semifinals de la Copa de la UEFA en eliminar, ni més ni menys, que el Celtic de Glasgow.

El club vermellenc ha tornat a fer una crida a la seva afició per explotar al màxim el factor camp, ja que, en cas de sumar els tres punts, faria una passa de gegant de cara a l'objectiu de la permanència.

Les estadístiques aquesta vegada són favorables al Mallorca, ja que el 'submarí groc' només ha obtingut una victòria en les seves quatre visites a l'Illa, però Luis Aragonés no es refia d'un rival que arribarà amb la moral molt alta i que també necessita els tres punts per assegurar la seva presència una temporada més a la màxima categoria. Durant la setmana, el tècnic madrileny assegurà que el Vila-real «és un equip molt ben treballat, sòlid i que està retent al màxim a la Copa de la UEFA».

Per altra banda, el savi d'Hortaleza quedà molt satisfet amb l'actuació dels seus homes diumenge passat a l'estadi Manuel Ruiz de Lopera davant el Betis, on aconseguí la victòria (0-2), i intentarà repetir el mateix onze. Emperò tot dependrà de com es trobin jugadors com Etoo, Jesús Perera i Guillermo Pereyra, que tot i entrar finalment en la convocatòria han arrossegat durant la setmana processos vírics -els dos primers- o sobrecàrregues musculars -l'argentí-, que els han impedit entrenar-se amb normalitat. L'únic que no s'ha pogut recuperar i que serà baixa és el nigerià Finidi George, qui no s'ha refet de la seva infecció vírica.

Així les coses, l'equip titular que presentarà el Reial Mallorca serà el format per: Leo Franco a la porteria; amb Cortés, Lussenhoff, Niño i Poli en defensa; Pereyra i Marcos podrien formar el doble pivot en el centre del camp, amb Campano per la banda dreta i Correa per l'esquerra. Finalment, la parella d'atac la formaran el camerunès Samuel Etoo i Jesús Perera, qui després d'haver estat gairebé tota la temporada a l'ombra d'Arnold Bruggink i Andrija Delibasic, s'ha sabut guanyar la confiança del tècnic en les darreres jornades, en les quals sembla haver recuperat l'olfacte golejador que el convertiren en el màxim golejador de Segona Divisió l'any passat defensant la camiseta de l'Albacete.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.