cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

Petacchi es retroba amb el triomf

Menchov, de l'Illes Balears-Banesto, conserva el mallot de líder

L'esprintador italià Alessandro Petacchi, del Fassa Bortolo, sumà a la segona etapa de la XLI Volta a Aragó el seu sisè triomf de la temporada 2004 en imposar-se amb relativa facilitat a la meta de Barbastro al seu compatriota Massimo Strazzer, del Saunier Duval, del Saunier Duval, i al català Àngel Edo, del Milaneza-Maia.

El rus Denis Menchov, de l'Illes Balears-Banesto, no tingué problemes durant l'etapa per conservar el seu mallot de líder encara que en la recta de meta l'italià Stefano Garzelli, del Vini Caldirola, que està a només quatre segons de la primera posició, es ficà en la lluita per les bonificacions i estigué a punt d'aconseguir el seu objectiu en finalitzar en cinquena posició.

Alessandro Petacchi, un cop recuperat de la frustració que li suposà no poder alçar-se amb la victòria a la Milà-San Remo, en la qual guanyà l'espanyol Óscar Freire, tardà trenta dies a retrobar-se amb la victòria i ho féu amb un absolut domini sobre rivals com Strazzer o Edo, que intentaren la remuntada però no foren capaços de consumar-la, en una etapa en què es rodà a una mitjana de 41,980 quilòmetres per hora.

Ja dins el darrer quilòmetre, l'espanyol Josep Jufré, del Relax Bodysol, intentà sorprendre els components del Fassa Bortolo i fou capaç d'unificar els últims metres de la recta de meta al capdavant del grup, però no pogué aguantar el potent cop de pedal de Petacchi i es veié superat per acabar en el setè lloc.

Avui es disputarà la tercera etapa amb sortida i arribada a Sabiñanigo sobre un recorregut de 169,3 quilòmetres. Amb dos ports de primera (Cotefablo i Serrablo) i un de tercera (Alt de Navasa) a 25 quilòmetres de la meta i que es presenta com una jornada decisiva per determinar el vencedor final de la prova aragonesa. Menchov haurà d'estar molt atent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.