algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Campano: «Viatjam a Sevilla amb molta confiança»

El jugador està convençut de la victòria i confessa que «com a sevillista encara en tenc més ganes»


La plantilla del Reial Mallorca afronta el partit de demà enfront del Betis amb una gran dosi de confiança i amb la seguretat de treure alguna positiva de la visita al Manuel Ruiz de Lopera. Així mateix ho va assegurar Alejandro Campano, per anunciar que «viatjam a Sevilla amb molta confiança».

El jugador andalús viurà aquest cap de setmana un moment molt especial en tornar a trepitjar la seva terra, per una banda i, per l'altra i com a jugador format al planter del Sevilla, enfrontant-se amb el seu «etern rival», el Betis. «És cert que com a sevillista tenc unes ganes especials de jugar i de guanyar -confessà el futbolista-, però amb el moment que l'equip està passant he de deixar això un poc de banda».

Campano ha superat amb èxit les molèsties que tenia al peu a conseqüència d'un cop fort i surt com a titular de la banda dreta a la majoria de travesses, però la confiança de Luis Aragonés en Finidi el podria relegar a la suplència en aquest partit.

Quan el Betis i el Mallorca surtin al camp, els illencs ja sabran el resultat del Celta -s'enfronta amb el Sevilla dissabte a les deu del vespre-, i tenen molt present que necessiten guanyar per continuar depenent d'ells mateixos. «Som conscients que ens trobam davant d'una altra final i que si la guanyam farem una passa molt important cap endavant», digué Campano. I afegí que «l'equip està treballant molt bé al llarg de la setmana i estic convençut que aconseguirem un bon resultat: hi anam amb confiança i jo personalment em sent com a boig perquè arribi el moment».

Els darrers resultats del conjunt vermellenc (5-1 a Mestalla, 2-0 a La Condomina i 1-1 davant de la Reial Societat) no conviden a l'optimisme, però el d'Hortaleza ha fet servir la seva experiència i ha duit a terme una feina especial de caire psicològic amb els seus homes durant tota la setmana.

Segons Campano, el problema principal de la plantilla és la manca d'encert davant porta, per la qual cosa sospirava ahir per «veure si tenim un poc més de sort en els darrers metres, perquè ens falta sempre sentenciar em el xut final».

El sevillà reconegué que els de Víctor Fernández «arriben amb moral després d'haver remuntat davant del Depor, però tampoc no es pot dir que estiguin fent una gran temporada», si bé «tenen un bon equip i això ho hem de tenir molt en compte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.