algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

El Reial Madrid no vol sorpreses

El conjunt blanc és favorit per assolir les semifinals davant el Mónaco

Reial Madrid i Mónaco, líders de les lligues espanyola i francesa respectivament, protagonitzaran avui, a l'estadi Lluís II, el segon acte d'un duel que té un important premi per al vencedor: el visat d'entrada a les semifinals de la Lliga de Campions 2003-2004.

Els madridistes són els favorits. Superen el seu rival en experiència i qualitat. Són millors en gairebé tot i, a més, afronten el segon assalt a l'eliminatòria amb l'avantatge del 4-2 que firmaren en el partit d'anada a l'estadi Santiago Bernabéu.

Carlos Queiroz, tècnic de l'equip blanc, no podrà comptar amb l'anglès David Beckham per acumulació d'amonestacions, però recupera Roberto Carlos, que estigué sancionat per la UEFA en els dos darrers partits de la Champions, i Iván Helguera, que no pogué jugar amb la selecció espanyola dimecres ni a la Lliga davant l'Albacete per culpa d'una pubàlgia.

La baixa de Beckham pot suposar l'entrada en l'onze inicial de l'argentí Santiago Solari, el jugador més utilitzat per Queiroz quan falta qualsevol dels titulars, encara que el tècnic portuguès també considera l'opció de situar el jove Borja Fernández com a parella de Guti per davant de l'eix defensiu. El portuguès Luis Figo, tal vegada el jugador de l'equip blanc més en forma, patí un fort cop en el peu esquerre durant el partit de dissabte a Albacete, però tot apunta que estarà en condicions d'enfrontar-se al Mònaco.

L'equip blanc sembla que s'ha restablert ja de manera definitiva de la derrota que patí davant el Saragossa en la final de la Copa del Rei, i ha encadenat dues victòries consecutives a la Lliga que el mantenen en el lloc més alt de la taula.

El Mònaco de Didier Deschamps també afronta el matx amb les forces renovades. Malgrat empatar divendres a casa davant el modest Ajaccio (3-3), ha recuperat el lideratge de la Lliga francesa que perdé fa dues setmanes i per a ells jugar els quarts de la Champions ja és un premi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.