muy nuboso
  • Màx: 18.38°
  • Mín: 11.39°
18°

La Reial Societat també s'hi juga el futur

Una victòria l'acostaria a la permanència, mentre que una derrota complicaria la seva situació

La Reial Societat visita Son Moix per disputar un partit que té essències de final, malgrat que Raynald Denoueix es resisteix a concedir tanta transcendència a un matx que marcarà no només el futur pròxim de l'equip de Sant Sebastià, sinó també el seu mateix.

El conjunt basc podria deixar després d'aquest partit gairebé assegurada la permanència o començar a patir la síndrome del descens, després d'encaixar tres derrotes en els darrers quatre partits entre Lliga i Champions. Tres victòries en vuit finals fins que acabi la temporada és l'objectiu mínim fixat per la Reial per evitar l'angoixa de lluitar per la permanència, que no per coneguda deixa de ser menys preocupant.

El club donostiarra no descarta, al mateix temps, aspirar encara a aconseguir una classificació digna sense haver d'esperar caramboles d'última hora. Denoueix no tem, de tota manera, l'ambient contrari que els espera avui a l'Illa als seus jugadors i farà una aposta valenta sobre el terreny de joc, amb un equip en teoria més ofensiu que el de les seves darreres sortides a Pamplona i Barcelona.

El tècnic donostiarra no ha pogut preparar aquest compromís com hauria desitjat, ja que en algunes sessions només ha tingut disponibles 16 homes de la primera plantilla per culpa de les lesions i l'absència dels tres jugadors internacionals -Xabi Alonso, Nihat i Kovacevic-, que podrien acusar el cansament i fer que es ressenti el rendiment de l'equip perquè en són la columna vertebral.

Una de les notícies més destacables de l'expedició basca, que arribà ahir a Mallorca, és el retorn a una convocatòria del defensa Agustín Aranzábal després d'estar gairebé un mes lesionat arran d'una topada fortuïta en el partit de la 26a jornada disputat a Anoeta davant l'Albacete. El seu retorn contrasta amb la baixa de Jauregi, qui no s'ha pogut recuperar d'unes molèsties en un genoll. La resta de l'expedició són els mateixos que jugaren contra el Deportivo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.