nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Aragonés: «El partit de demà és més que una final»

El tècnic recordà la necessitat de guanyar la Reial per continuar dependent «de nosaltres mateixos»


El Mallorca ja no pot fer més concessions, ja que la seva permanència passa per puntuar a cada partit i, especialment, guanyar demà a Son Moix contra la Reial Societat. Així ho han reiterat els jugadors al llarg de la setmana, i així mateix ho ratificà ahir Luis Aragonés, qui va advertir que «el partit contra la Reial Societat és més que una final, és la més important de totes perquè pot provocar més ansietat a l'equip i a l'entorn».

Amb 32 punts al seu haver -just tres menys que els que té ara la Reial Societat-, el tècnic madrileny va recordar que «en cas de guanyar diumenge, la victòria ens permetria continuar dependent de nosaltres mateixos, fet que sempre et dóna una major tranquil·litat» en aquest tram final.

L'entrenador vermellenc és conscient que l'equip féu una passa enrera molt important diumenge passat en perdre davant d'un Múrcia que ja és carn de Segona, però confia passar pàgina amb una victòria demà contra una Reial Societat que «també té un poc d'ansietat, pel que he pogut interpretar de les declaracions que han fet els seus jugadors durant la setmana, tot i que també és cert que ja estan acostumats a viure en aquesta situació perquè a excepció de l'any passat -finalitzaren segons a la Lliga després de ser líders durant gran part de la temporada-, sempre han lluitat a la zona baixa».

ç Afegí, en aquest sentit, que un dels principals perills de l'equip donostiarra és «l'esperit de lluita que tenen tots els futbolistes bascs», encara que «en aquest tram final han canviat la seva manera de jugar i ja no practiquen un futbol tan directe com ens tenia acostumats».

Per Aragonés, i en referència a les errades en defensa que la Reial Societat cometé diumenge a Riazor contra tot pronòstic, «això és una prova més que tenen un poc d'ansietat» i recordà que «les petites errades són el que decideixen els partits quan estàs en una zona tan complicada com la que estam els dos equips ara».

Per aquest motiu, és també molt important «no enfonsar-se en cas d'encaixar un gol i mantenir l'ordre al damunt del camp, no perdre'l en l'intent d'aconseguir prest l'empat perquè els petits detalls et poden donar la victòria o la derrota».

Tot i la gravetat de la situació, Aragonés respira tranquil perquè sap que «tots els jugadors han entès que les paraules ara ja no basten, sinó que és qüestió de guanyar els partits i els veig molt convençuts en aquest aspecte» per no anar-se'n més avall a la classificació. Igualment, va explicar que la fórmula és «sortir al camp convençuts que podem guanyar i pensar que en cas de fer-ho continuarem dependent de nosaltres mateixos, que és el més important ara per ara».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.