Un parcial de 31-21 possibilità la victòria dels homes de Cerdà

PALMA BÀSQUET: Tolo Oliver (24), Víctor Fernández (20), Juancho Pizà (12), Sánchez (24) i Ponç Bover (12) -cinc inicial-, Llobera (4), Vega i Mateu.

28/44 tirs lliures, 20 faltes personals més una tècnica a Ponç Bover. Eliminat: Ponç Bover (min. 38).

EIVISSA: Izcara (26), Sevillano (7), Pascual (8), Moreno (25), Aranz (6) -cinc inicial-, Rosa (13), Kamp (5), De la Fuente i López.

17/24 tirs lliures, 28 faltes personals més una tècnica a De la Fuente. Eliminat: Sevillano (min. 38).

MARCADOR (cada quart): 28-19, 47-43 (mitja part), 65-69 i 96-90 (final).

ÀRBITRES: Hermida i Marí.
El Palma Bàsquet sumà la segona victòria consecutiu al Palau d'Esports de Son Moix, després de superar-hi el conjunt pitiús Eivissa Patrimoni de la Humanitat per 96-90. Per aconseguir-ho, capgirà en el darrer quart, amb un parcial de 31-21, un marcador advers.

El potent equip local marcà diferències en els primers minuts, per arribar al descans amb una petita renda de quatre punts (47-43), tot i haver gaudit d'un avantatge màxim de 15 punts (34-19). Però els canvis introduïts per Martínez possibilitaren als visitants acurçar distàncies.

I una parcial de 18-26 en el tercer quart situà per davant els jugadors de l'illa pitiüsa (65-69).

Maties Cerdà mentalitzà els seus homes perquè canviassin de joc. Els visitants no tingueren forces per evitar la reacció del Palma Bàsquet i una cistella triple de Víctor Fernández donà als amfitrions la victòria per sis punts de diferència (96-90).

En l'esprint final, els mallorquins demostraren més experiència i desestabilitazaren els jugadors eivissencs, que en tot cas feren un bon partit i evidenciaren que tenen banqueta per lluitar pel campionat.

El Palma Bàsquet aconseguí, així, el seu segon triomf i es manté invicte a la Primera Divisió.