algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

«He tingut oportunitats, però no les he aprofitades»


Decebut i trist pel resultat final, però satisfet pel joc, Carles Moyà va comparèixer a la sala de premsa del West Side Club de Houston després de perdre per 6-2, 3-6 i 6-3 davant el nord-americà Andy Roddick.

Moyà, en primer loc, lamentà les oportunitats fallades. «He tingut oportunitats suficients com per guanyar el partit, però quan no les aprofites, i més estant davant un número 1, acabes perdent», explicà.

En tot cas, el mallorquí no dubtà a declarar-se decebut. «La veritat és que estic una mica decebut, ja que he estat molt a prop del triomf», assenyalà.

Moyà explicà que a l'inici del tercer set disposà de l'oportunitat de trencar el servei de Roddick, assegurà que el partit hauria canviat en aquest cas i es queixà de la falta de sort. «He jugat un bon partit, però m'ha faltat una mica de sort en els moments decisius... Aniré a més, malgrat que a l'inici del tercer set he tingut l'oportunitat d'aconseguir trencar el servei de Roddick. El partit hauria canviat, però...», digué.

Moyà lloà l'actitud del públic, que animà sempre amb total correcció el seu ídol, el nord-americà Roddick. «El públic ha viscut el partit amb gran intensitat, però amb total correcció i sense influir en el resultat final. Tenc experiència, sé jugar sota pressió. El suport que poden donar al rival no em preocupa gens, ni poc ni molt», manifestà.

Moyà explicà que començar el Màster amb un triomf hauria estat vital, tot i que no dubtà de la seva classificació per a semifinals. «Han estat petits detalls els que han fet possible el triomf de Roddick. Ara bé, he tingut bones sensacions, crec que he fet un bon partit, encara que és evident que no m'agrada perdre mai. Ara tenc dos partits més i si juc bé crec que em classificaré. El matx davant Coria serà del tot decisiu, ja que el derrotat pràcticament estarà eliminat i, per tant, lluitaré des del principi. Evidentment, no serà fàcil, però estic preparat per guanyar», acabà indicant el mallorquí Carles Moyà abans d'abandonar la sala de premsa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.