algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Sete Gibernau s'imposa als pilots italians sobre l'aigua d'Assen

Pablo Nieto i Héctor Barberà signen un doble podi espanyol a 125

Sete Gibernau aconseguí la seva tercera victòria de la temporada d'una manera magistral al Gran Premi d'Holanda de MotoGP, el mateix en què Pablo Nieto i Héctor Barberà, companys d'escuderia, acabaren en el podi a la més petita de les cilindrades Des dels primers compassos de cursa, Sete Gibernau va demostrar que està capacitat per adjudicar-se una nova victòria, la tercera d'enguany, la qual cosa el converteix en el pilot amb més triomfs d'aquest 2003, amb Valentino Rossi.

Al final de recta, instants després de la sortida, protagonitzà un espectacular interior en el qual va avançar Max Biaggi i Valentino Rossi. Ja al cap de la cursa, Sete esperà un moment psicològic per colpejar Biaggi, l'únic capaç de seguir el seu ritme ahir, quan en superar un pilot amb volta perduda pitjà l'accelerador i obrí un forat que el va dur a la victòria de manera inapel·lable.

El campionat del món continua com fins ara, amb Rossi primer, Gibernau segon i Biaggi tercer, mentre que Loris Capirossi i la seva Ducati mostraren símptomes de feblesa sota l'aigua i acabaren sisens, això sí, després de remuntar des de la dotzena posició de la primera volta.

L'alemany Steve Jenkner no va deixar lloc a cap dubte als 125 cc. Des del mateix moment de la sortida superà tots els seus rivals, entre els quals destacaren els pilots de Jorge Martínez Aspar, el valencià Héctor Barberá i el madrileny Pablo Nieto.

Amb Jenkner fugat, es va formar un grup de fins a set pilots, entre els quals estaven els dos pilots d'Aspar i Dani Pedrosa, que acabà finalment en vuitena posició. Pel que fa al jove mallorquí Jorge Lorenzo, no va poder acabar la cursa per culpa de l'estat de la pista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.