cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Manzano: «Tuni es mereixia el premi»

L'entrenador reconeix la feina del davanter solleric

J.C.Palma.
Gregorio Manzano va tancar la temporada -quant al Campionat de Lliga- amb una animadíssima roda de premsa que va tenir més rialles que paraules. Manzano bromejava gairebé sobre tot el que li demanaven i, amb bon humor, va fer algunes prediccions sobre el futur més immediat de l'equip.

La primera predicció afectava la final de la Copa del Rei i el davanter uruguaià Walter Pandiani, que darrerament no està gaire fi davant porta: «Pandiani marcarà contra el Recreativo perquè li toca... avui -ahir- no ha marcat, però dissabte sí». «De la mateixa manera, jo sabia que Tuni marcaria avui: són coses que tenim els entrenadors al cap», afegí.

Les prediccions viatjaren més tard cap a França, on Samuel Etoo juga la Copa de Confederacions amb la selecció del Camerun: «Etoo serà campió de Copa dissabte i campió de la Copa de les Confederacions diumenge». Ja amb més seriositat, assegurà: «El seleccionador del Camerun i jo ens donàrem la mà aquí a Palma perquè Etoo véngui dilluns de França i esper que aquesta mà, que ningú no va fotografiar, acabi sent suficient».

Manzano va tenir unes paraules per a un dels protagonistes del partit d'ahir, el golejador Tuni: «Es mereixia aquest premi perquè és un al·lot que tota la temporada ha estat molt disciplinat en la feina i ha lluitat molt per aconseguir fer-se un lloc en el primer equip. Crec que aquesta temporada apareix un nou futbolista molt a tenir en compte en el futur, com passa ara amb Riera, Poli i David Cortés».

El tècnic andalús reconegué que, amb la victòria, l'equip aconseguia allò que volia: «presentar-nos a la final amb una victòria». «Guanyar avui no et dóna ni et lleva res, però sí que afavoreix el nostre estat de confiança», afegí Gregorio Manzano.

En la que podria haver estat la seva darrera compareixença davant els mitjans de Mallorca, Manzano comentà sobre la seva renovació: «És fàcil posar-s'hi d'acord. Esper que ho facem aviat. Si no, escoltaré ofertes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.