cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Talens planteja un pacte a Bestard

Li cedirà la presidència si es compromet a convocar eleccions de manera immediata

Miquel Bestard serà el president de la Federació Balear de Futbol si accepta l'oferiment de l'actual junta gestora, que encapçala Fernando Talens, que just exigeix a l'expresident del Comitè Balear d'Entrenador que convoqui eleccions de manera immediata. Els assembleistes, que tenen previst reunir-se avui dematí (11.00 hores) al saló d'actes de la Mutualitat de Futbolistes hauran de decidir si accepten l'oferta de Talens i la seva gestora.

Talens i la seva gestora estan decidits a cercar solucions per evitar l'actual fractura que pateix el futbol. Estan disposats a constituir una nova gestora, formada per idèntic nombre de membres de l'assemblea i de l'actual junta, sota el compromís de convocar eleccions de manera immediata. Talens, fins i tot, no posarà cap entrebanc perquè Bestard pugui accedir a la presidència. Si Bestard accepta l'oferiment de l'actual junta la convocatòria electoral podria tenir lloc a finals del mes d'agost.

En tot cas, serà avui l'assemblea del futbol balear la que decidirà si accepta l'oferiment de Talens i la seva gestora o volen continuar la guerra. La Conselleria de Benestar Social ja ha fet saber a la Federació que l'assemblea que tindrà lloc avui no pot escollir president i que just està facultada en l'actual situació per convocar eleccions. Així i tot, vista l'actuació dels assembleistes durant les darreres setmanes, ningú no s'estranyaria si, finalment, decidissin no acceptar l'oferiment de Talens i la seva junta gestora.

El pacte proposat per Talens respon a la idea d'intentar evitar la fractura que viu el futbol i aconseguir així que la Federació Espanyola torni a enviar la subvenció mensual que feia arribar a la Balear. Talens i la seva gestora han rebutjat fins ara la possibilitat d'entrar en desqualificacions cap a la directiva que presidia Borràs del Barrio i, ni tan sols, han filtrat els emoluments que cobrava l'anterior president.

Talens, que no té decidit encara si es presentarà a les eleccions, té el convenciment que qualsevol projecte alternatiu a Miquel Bestard comptarà amb el suport total i majoritari del futbol balear en un procés net i transparent. En aquest sentit, la gestió de Miquel Bestard al capdavant del Comitè Balear d'Entrenadors és considerada pels actuals membres de la gestora tot un model del que no ha de ser. El Comitè Balear d'Entrenadors disposava d'una important tresoreria, senyal inequívoc que no s'organitzaven gaire activitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.