nubes dispersas
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 12.03°
16°

Motta concentra les ires mallorquinistes

Les dues expulsions que va provocar el blaugrana restà protagonisme a les pancartes contra Gaspart


«Gaspar -sense «t» final-, vais a perder y a Segunda os ireis». Amb més d'una pancarta com aquesta situada a la grada va botar el Futbol Club Barcelona ahir al terreny de joc. Abans del partit, el gran protagonista era el president blaugrana, Joan Gaspart, però ningú no imaginava que un dels seus treballadors, Thiago Motta, li prendria el paper principal durant el matx.

Les bromes sobre el futur blaugrana, però, varen tornar en fúria en el minut 21 de la primera part, quan Motta es va llançar en terra i va forçar l'expulsió de Novo. A partir d'aquell moment, el públic va xiular qualsevol acció del jugador hispanobrasiler. Els xiulets s'intensificaren quan Etoo fou expulsat per una entrada totalment fora de lloc al mateix jugador.

Els aplaudiments amb sorna als gols que feia el Reial Madrid a Màlaga es tornaren una gran esbroncada quan Kluivert inaugurava el marcador en el minut 25, només quatre minuts abans de l'expulsió d'Àlvaro Novo. Els nirvis del públic arribaren a tal punt que efectius de la Policia van haver d'intervenir un minut després del gol per tal d'evitar una picabaralla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.