nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
13°

El Can Pedro ensopega a Eivissa

Els mallorquins, amb debut Corbacho, toparen amb la defensa pitiüsa

EIVISSA105
CAN PEDRO92

EIVISSA:De la Osa (16), Rodríguez (10), Moreno (20), Salas (18) i López (2) -cinc inicial- Tur (7), Díaz (9), Pascual (23) i Romero (6).

CAN PEDRO:Ortiz (3), Miralles (11), F. Marín (20), M. A. Corbacho (12) i Domínguez (2) -cinc inicialBarrios (7), A. Corbacho (5), Navarro (0), R. Marín (7), Requeni (17) i Marí (4).

ÀRBITRES:Hermida i Planells. Sense eliminats.
PARCIALS: 22-21, 51-41 (descans), 79-62 i 105-92 (final).

L'Eivissa i el Mesón Can Pedro disputaren ahir un trepidant partit en el qual els pitiüsos donaren la sorpresa de la jornada, en derrotar els mallorquins i mostrar les armes als grans favorits. Els de l'Arenal, que veren com debutava el seu darrer fitxatge, l'exmurer Alberto Corbacho, sempre anaren a remolc en l'electrònic i mai no varen poder superar la defensa zonal plantejada pel conjunt pitiús.

El Meson Can Pedro arribava a la cita amb la possibilitat de situar-se líder en solitari després de la derrota patida pel Joventut Mariana, dissabte, a la pista de l'Opel Jovent. Els homes de Pep Miquel Arbúcies, que precisament derrotaren els d'Alaior la setmana passada, sortiren confiats davant la irregular trajectòria que havia mostrat l'Eivissa fins el moment -havia perdut dos partits. El partit començà amb moltes imprecisions per part dels dos equips, especialment en l'aspecte ofensiu. El ritme era ràpid i anava bé als dos equips, però el poc encert compartit de cara a cistella va fer que s'arribàs al final del primer quart amb una enorme igualtat al marcador. Els segons deu minuts varen resultar determinants per la sort del partit, ja que els locals, amb la inestimable ajuda del seu públic i de l'aler Àngel Pascual -màxim encistellador del matx amb 23 punts- se n'anaren en el marcador. La zona plantejà més problemes als mallorquins, que acabaren claudicant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.