nubes dispersas
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

«El Mallorca es mereix estar ara a dalt»

Del Bosque admeté respectar un equip mallorquinista que «sempre ha guanyat amb bon futbol i gols»


El Reial Madrid va aterrar ahir a Son Sant Joan submergit encara dins l'àurea de ser tot un campió del món però amb cert respecte cap a un Reial Mallorca que arriba a la cita com a segon classificat de la Lliga després de no haver assaborit la derrota en les darreres nou jornades.

Precisament en aquest sentit es va manifestar el tècnic madridista, Vicente del Bosque, en la roda de premsa que va oferir en la seva arribada a Palma. «El Reial Mallorca està segon a la Lliga de manera merescuda després de no perdre en nou partits consecutius. S'ho han guanyat perquè s'han endut la victòria a tots els partits practicant un bon futbol i amb gols», va admetre Del Bosque, que va afegir que «la Lliga la dominen actualment dos equips, la Reial Societat i el Mallorca, i ambdós per mèrits propis».

A diferència del tècnic vermellenc, Gregorio Manzano, Del Bosque va opinar que «el qui marqui primer no tendrà especialment més facilitats per endur-se els tres punts, però jo tampoc he vengut aquí a dur la contrària a ningú», concloguent que «ningú no pot saber mai com es desenvoluparà el partit».

En el mateix to sec i distant, Del Bosque va criticar també la decisió de Competició envers a Ariel Ibagaza i va assegurar que «l'opinió del club envers a aquest fet ja la va expressar de manera molt correcta Jorge Valdano i jo no he d'afegir res més». En aquesta línea, el tècnic madridista va admetre tenir cert temor a la creativitat del davanter argentí assegurant que «de mig cap cap a dalt el Mallorca té jugadors brillants i de molta qualitat, així com també alguns que s'incorporen a l'atac des del darrera».

L'expedició del Reial Madrid va arribar a Palma sense majors incidències i, tal i com estava previst, Vicente del Bosque podrà alinear el seu equip de gala, amb Zidane, Raúl, Ronaldo i Figo a la davantera. No així Gregorio Manzano, que comptarà amb les baixes de dos homes claus a la reraguarda com són Javier Olaizola i David Cortés, ambdós lesionats, aspecte al qual Del Bosque va comentar que «en un equip que està en ratxa les baixes no es noten massa al camp, mentre que les altes en un equip que no està en forma també passen desapercebudes».

Vicente del Bosque va realitzar aquestes declaracions des de la Sala Saray de l'hotel Nixe Palace, on el Reial Madrid acostuma a hospedar-se en la seva visita a Mallorca, i just després que els divuit jugadors convocats s'haguessin acomodat a les respectives habitacions lluny dels mitjans de comunicació i dels crits de l'afició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.