nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Tattersall i González, favorits a Preferent

Arturo González ja és matemàticament el nou campió de Mallorca de Primera categoria


Dissabte que ve finalitzarà el Campionat de Mallorca a totes les categories. A Preferent, resta encara saber qui serà el campió, malgrat que els màxims favorits són Alejandro Gómez, la gran revelació, i Lester Tattersall. Així i tot, una derrota d'ambdós escaquistes donaria possibilitats a Antoni Pont i Toni Ducrós, que estan a un punt, però amb millor coeficient de desempat. Els tres primers de Preferent disputaran el Campionat de Balears. Per a les dues places de descens, Santi Andreu, amb 1'5, Pulido i Schenk, amb 2, són els principals candidats.

A Primera, gran partida d'Arturo González, que derrotà Guti i assolí matemàticament el campionat de Primera amb 6'5 dels 7 punts possibles. Les altres dues places d'ascens se les disputaran Moyà, Navarrete, Morant i Cerdó, tots ells amb cinc punts. Per al descens queda una plaça lliure a afegir als tres retirats. Els principals candidats són Moreno (2), Mas, Florit i Fullana, tots tres amb 2'5.

A Segona, derrota injusta però totalment legal de Xisco Bonnín a mans de Gabino Suau, que és el nou líder amb 6 punts (nou jugador de Primera). Gómez, Crespí i Bonnín estan a mig punt i s'enfrontaran entre ells amb el títol en joc i les quatre places d'ascens a Preferent. Les taules poden beneficiar els perseguidors de Suau, però una victòria del líder li donaria el títol. A l'aguait es troba Martínez esperant errades. A la part baixa, juntament amb els dos retirats, el jove S. Castell no té possibilitats de salvació i les altres dues places sortiran d'un elenc de dotze jugadors. A Tercera, després de la victòria de Roberto Vidal davant de la jove Guadalupe Sastre, a més d'ascendir és virtual campió. El segueixen quatre jugadors amb 5'5 punts i mínimes opcions d'assolir el campionat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.