algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Harold Lozano: «El de dissabte serà un partit molt especial per a mi»

El colombià es retrobarà amb el que fou el seu equip durant els darrers sis anys, el Valladolid

67834
Lozano s'ha convertit en un dels jugadors de confiança de Manzano. | T.M.

Harold Lozano viurà dissabte un moment molt especial. El partit contra el Reial Valladolid no serà pel jugador colombià tan sols una oportunitat per entrar a la història del Reial Mallorca en aconseguir igualar el rècord de Luis Aragonés de sumar cinc victòries consecutives, sinó també el retorn a la que fou la seva casa durant sis anys. L'estadi de Zorrilla va ser l'escenari en què Lozano, nascut a Cali fa trenta anys, va créixer com a futbolista a Espanya. Fitxat l'any 1996, el migcampista va militar fins la passada temporada a l'equip pucelà, en el qual va coincidir precisament amb el seu actual tècnic, Gregorio Manzano.

Dissabte, Harold Lozano saludarà la que fou la seva afició, però ho farà tot vestint la camiseta de l'enemic. «Serà un partit molt especial per a mi perquè vaig jugar allà durant sis anys, però esper que l'equip estigui a l'alçada i ens emportem la victòria», va dir el colombià. Precisament la seva experiència amb l'equip pucelà el converteix en una peça important a l'hora d'analitzar el joc del Valladolid, un conjunt tan capaç de guanyar el Barça com de perdre contra el Sevilla.

«És un equip molt lluitador que et complica molt les coses. Estan treballant molt bé en defensa i hem d'anar molt alerta amb les seves sortides, però bé, nosaltres també tenim les nostres armes», va apuntar Harold Lozano a aquest respecte, i va afegir que «el Mallorca té més qualitat que el Valladolid, amb homes al davant que et poden resoldre el partit en qualsevol moment. L'únic que hem de fer és jugar amb les mateixes ganes que sempre». El Reial Mallorca arriba a aquest partit en un bon moment de forma, ja que diumenge es va convertir en el primer equip que enguany suma quatre victòries seguides.

En aquest sentit, Lozano va suspirar per «seguir amb la bona ratxa», la qual va atribuir al fet que «l'equip ja s'ha acoplat més i durant la setmana tots treballam molt per fer-nos un lloc a l'equip». El migcampista colombià ha gaudit de la confiança del tècnic vermellenc, Gregorio Manzano, des de principis de temporada, tot i el mal rendiment que va oferir en els seus primers partits. «Cada dia em trob millor a l'equip. Al principi, em va costar una mica, però ara ja m'estic acoplant al grup i estic agafant confiança», va reconèixer Lozano, qui va recordar que «jo ja vaig dir que quan agafàssim rodatge seríem un dels equips més forts de la Lliga, i així és».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.