nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Els cinc magnífics volen tancar la crisi

El Reial Madrid, en una situació de privilegi, rep avui la Roma del vell conegut Fabio Capello

Vicente del Bosque podria alinear (20.45/Canal +), per primera vegada a la temporada, els cinc magnífics del Reial Madrid, Raúl, Zidane, Figo, Roberto Carlos i Ronaldo, amb vistes a certificar la seva classificació per a la següent ronda de la Lliga de Campions i, sobretot, per tancar la crisi de joc i resultats a l'estadi Santiago Bernabéu. L'entrenador madridista sempre ha sabut navegar a les aigües que rodeen l'equip, tot d'una que no s'aconsegueix una victòria. La situació del Reial Madrid a la Lliga de Campions és envejable, fins el punt que encara perdent els dos partits que resten podria classificar-se com a primer de grup.

Això no obstant, més important que tot això és tancar la crisi, o la suposada crisi, que persegueix l'equip. I res millor si el rival és la Roma, un gran equip europeu dirigit per Fabio Capello. Els cinc magnífics, Raúl, Zidane, Figo, Roberto Carlos i Ronaldo, és per ventura el millor argument que es pot presentar en el planeta futbol en aquests moments i Del Bosque el podria alinear. Ara bé, hi ha alguns dubtes a l'alineació. Per un costat, el possible descans a Fernando Hierro és a l'aire i el tècnic posà cara de sorpresa, quan li comentaren l'assumpte. Cambiasso, que era un altre dels dubtes, s'ha recuperat molt millor del que semblava del cop al turmell i finalment podria jugar.

L'absència de convocatòria oficial fins que avui l'equip faci una lleu sessió d'entrenament, obre més les opcions. Si Del Bosque reserva Cambiasso, per davant de la defensa, podria jugar Guti, una nova opció que l'entrenador podria cercar davant la falta de resultats positius obtinguts quan Celades o Flavio han entrat en aquesta posició. Si Hierro acaba descansant, està clar que el seu substitut serà Pavón. Malgrat que Del Bosque negà qualsevol relació entre l'alineació que presentarà avui, amb el fet que dissabte visitin Riazor, aquesta podria ser la causa que Hierro no jugàs.

La Roma arribà a Madrid conscient de la importància del partit per a la seva continuïtat a la competició, però sabent que el seu gran compromís arribarà a la darrera jornada davant l'AEK d'Atenes. En tot cas, és evident que els italians intentaran, com a mínim, repetir la seva actuació en el Bernabéu la temporada passada, quan empataren a u, i aconseguirien així la revenja del 0-3 que els madridistes lograren a l'Olímpic de Roma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.