algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Manzano reconeix que Riera és necessari

El tècnic mallorquinista confessa que «així com està jugant, la seva baixa ens faria bastant de mal»

75218
Manzano dialogà durant molta estona amb Albert. | T. M.

Gregorio Manzano va insistir ahir en el seu discurs optimista en la roda de premsa posterior al darrer entrenament que realitza l'equip a porta oberta a la ciutat esportiva de Son Bibiloni. No obstant això, el tècnic mallorquinista no va poder amagar el seu disgust per la possible baixa d'Albert Riera amb vista al partit que el Reial Mallorca disputarà enfront del Betis a l'estadi Vicente Calderón, ja que el Ruiz de Lopera està tancat per sanció.

En aquest sentit, Manzano va confessar que l'absència de Riera «seria una baixa sensible per la seva manera de jugar en aquest inici de temporada», però tot i reconèixer que en aquests moments el jugador no està en condicions de sortir al camp, no va voler tancar del tot la porta a l'entrada del jove manacorí en la convocatòria: «Ara com ara no hem decidit res sobre si l'infiltram: esperarem per veure com evoluciona avui la seva lesió i llavors ens reunirem el doctor, el jugador i jo mateix per prendre la decisió definitiva», va apuntar Manzano en aquest sentit.

És ben clar en tot cas que el tècnic de Jaén, el qual confessà que «per sort la resta de jugadors com Etoo o com Ibagaza estan al cent per cent», no vol precipitar la recuperació d'un dels homes més importants del seu projecte, i així ho va fer saber al mateix jugador, amb qui va estar intercanviant opinions durant més de mitja hora damunt la gespa de Son Bibiloni. Després de parlar amb el seu tècnic, l'internacional manacorí de la sub 21 va realitzar diversos tocs amb la pilota per comprovar l'abast de la seva lesió, i minuts després es va retirar al vestidor.

Manzano va explicar que Riera «no està pitjor que ahir, però es troba en un moment en què li han de vigilar el turmell. El que és cert és que és un entrebanc gros per al Mallorca que hagi vingut tan tocat de la selecció», i va afegir que «Riera va fer un primer partit molt bo amb la sub 21 i es va deixar veure massa, i això va provocar que en el segon partit els rivals s'haguessin fixat ja en ell i el volguessin frenar com fos. Una prova d'això és que li feren dues entrades fora de to ja des del principi, però per sort no ha estat més greu».

Ja centrats en el proper partit amb el Betis, Manzano va assegurar que «sortirem a guanyar, perquè quan surts al camp no cerques mai l'empat; a més, en el partit de la seva presentació nosaltres jugàrem amb un equip de circumstàncies i empatàrem, de manera que ara també podria succeir el mateix». Tot i això, va reconèixer que serà una confrontació molt difícil perquè al davant hi haurà un equip «d'una qualitat excepcional: és una d'aquelles quintes com la del Buitre, i un equip dels més forts i compensats de la Lliga». No obstant això, Manzano es va mostrar confiat en les possibilitats del seu equip i precisà que «tots dos hem guanyat dos partits de cinc i l'única diferència és que ells n'han empatat tres i nosaltres els hem perdut, però si els guanyam ja estarem empatats a la classificació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.