cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Toni Colom queda sense vacances

El ciclista del Relax inicia els seus cinc llargs mesos de recuperació

Toni Colom era rebut ahir en la intimitat pel seu pare i la seva al·lota. La fredor de la terminal i el fet de passar desapercebut van jugar a favor del ciclista de Bunyola, al qual una desafortunada caiguda li impedirà ser diumenge a la línia de meta del Santiago Bernabéu, a la darrera etapa de la Vuelta.

La fractura de la seva clavícula esquerra el va apartar del grup i va deixar Joan Horrach i Toni Tauler com a únics ambaixadors del ciclisme mallorquí. Un breu pas pel quiròfan de la madrilenya Clínica Fremap va reparar l'incident.

Ara se li presenten uns mesos durs. Superar la lesió i recuperar el to és l'única consigna que té en ment Colom, que s'autodescarta per a les primeres curses de la pròxima temporada. D'aquesta manera, el bunyolí no podrà prendre part a la Challenge ni podrà defensar el seu triomf a la Volta a Andalusia.

«És difícil recuperar la pedalada. Ara tenc al davant cinc mesos de feina per sortir del pas. Em qued sense vacances, però per una causa justificada. He de donar gràcies que m'he lesionat a la part final de la temporada, ja que en cas que això m'hagués passat a l'inici o en ple curs, hauria estat molt pitjor. Fins març o abril no estaré al màxim», manifestà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.