algo de nubes
  • Màx: 18.58°
  • Mín: 8.69°
18°

Ibagaza: «Encara no hem parlat de la renovació»

L'argentí desmentí Alemany en assegurar que «de moment no hem parlat de millorar contracte»

57242
Ibagaza fou una absència destacada en el partit del València. | T.M.

Ariel Ibagaza, un dels pilars bàsics en què es recolza el Mallorca, va revelar ahir que encara no li han ofert cap proposta de renovació, malgrat el que s'assegurà des del club el mes de juliol. «Estic molt tranquil, perquè em queden dos anys més de contracte amb el Mallorca, però encara no s'ha parlat de millorar el contracte», va anunciar el jugador argentí, que va concloure que «si em renoven, idò benvingut sigui». Amb aquestes declaracions el «Caño» desmentia les paraules de Mateu Alemany, que el 22 de juliol va anunciar des de l'hotel de concentració de Kössen que «li hem proposat al representant del futbolista la renovació per tres temporades i no hem rebut una bona predisposició per part seva per renovar». El jugador va firmar amb el Mallorca fins al 30 de juny de l'any 2004, amb una clàusula de rescissió de 36 milions d'euros.

Les declaracions del president mallorquinista es produïren precisament enmig de les negociacions del club amb l'Atlètic de Madrid per un possible traspàs del jugador. Finalment, però, el fixatge no es produí perquè Miguel Àngel Gil es va negar a pagar l'alta xifra que demanava Alemany, que ja havia avançat que «no malvendrem Ibagaza». Des de la seva arribada al Reial Mallorca, enguany fa cinc temporades, Ariel Ibagaza ha estat un dels homes clau de l'equip en la línea d'atac i només les lesions l'han mantingut allunyat de les convocatòries. Precisament, una de les més greus la va patir ara farà un any, el dia onze de setembre de l'any passat, a conseqüència d'una dura entrada que rebé durant el transcurs del partit de Lliga de Campions que el Mallorca va disputar contra l'Arsenal.

Demà farà un any d'aquella jugada fortuïta que el va tenir de baixa més de tres mesos, i el mateix jugador bromejava ahir dient que «l'11 de setembre és una data bastant crítica per mi, ja que, a més de l'atemptat contra les Torres Bessones dels Estats Units, em vaig lesionar», i va reconèixer que «l'única cosa positiva és que fou el millor partit de l'equip a la Champions». Enguany, l'onze de setembre pot tornar a ser una data important per a ell, ja que tindrà l'oportunitat de debutar aquesta temporada en partit oficial després que la sobrecàrrega a la part interna de la cuixa esquerra el passat 20 d'agost li impedís disputar el primer partit de Lliga contra el València.

«Estic molt content perquè he tornat a entrenar amb els meus companys i no he sentit cap tipus de dolor», va assegurar Ibagaza a la fi de l'entrenament que l'equip realitzà a la Ciutat Esportiva de Son Bibiloni. El mateix jugador afegí que «em continuaré entrenant i si dimecres el tècnic vol que jugui ho intentaré fer el millor possible, tot i que segurament acabaré tan cansat com ara», després de l'entrenament. L'argentí podria jugar demà uns minuts contra la Unió Esportiva Gramenet, primer rival del Mallorca a la Copa del Rei, i ultimar així la seva posada a punt de cara a la cita lliguera de diumenge a Balaídos, en què l'equip vol sumar els primers punts de la present temporada després de la derrota encaixada contra el València a Son Moix en el primer partit de Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.