nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
10°

Un bon aperitiu de l'Open Mallorca

Les parelles Salema-Del Coto i Alzamora-Souto, campions masculins i femenins

Aquest cap de setmana s'ha disputat a la platja de Can Pastilla de Palma la prova master World Of Tui Circuit Balear de Volei-Platja amb els triomfs de les parelles formades per Salema i Del Coto, en categoria masculina, i Alzamora i Souto, en la femenina. Salema i del Coto no tingueren cap problema per guanyar la final davant la parella formada per Lago-Rodríguez (21-14 i 21-11), el mateix que les fèmines Alzamora i Souto davant Xisca i Antonia (21-15 i 21-17). En tercer lloc quedaren classificades les parelles Alzamora-Garnería i Cerdà-Ferragut, masculines i femenines respectivament.

Cal recordar que els dos equips campions de les finals d'ahir obtingueren un Wild card per a l'Open de Mallorca, prova del Circuit Mundial, que començarà al mateix escenari demà dimarts fins diumenge i que comptarà amb grans estrelles d'aquest esport, entre elles el campió d'Espanya Manolo Carrasco i probablement la parella femenina Pottharst-Cook, campiones olímpiques als jocs de Sydney. Demà s'iniciaran, a partir de les 9 hores del matí, les prèvies en dones i dimecres els tocarà el torn als homes.

Sense dubte una gran ocasió per disfrutar de l'espectacularitat d'un esport que guanya afició a la nostra illa, encara que en les finals territorials d'ahir no es registrà una bona assistència de públic. Si el temps acompanya, a partir de demà promet ser molt diferent i les jornades de dissabte i de diumenge l'elit del volei-platja es donarà cita a Can Pastilla. Ben segur que això atraurà els aficionats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.