algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Mateu Alemany adverteix que la plantilla «no està tancada»

El dirigent vermellenc explicà que encara es pot fitxar algun jugador

El president del Reial Mallorca, Mateu Alemany, va destacar ahir que, després de les incorporacions de Walter Pandiani i del Turu Flores, «la plantilla encara no està tancada». El mandatari mallorquinista va fer aquestes declaracions a l'acte de presentació dels dos sud-americans. «Encara queda una plaça lliure. Mentre hi hagi places, pot venir algun jugador», digué Alemany. El Reial Mallorca té fins al proper dilluns de termini per incorporar un altre futbolista al seu planter. La lesió de Lussenhoff durant la pretemporada fa que l'interès de la secretaria tècnica del club es dirigeixi cap al fitxatge d'un central.

L'home més ben situat per ocupar aquesta posició és Benja, jugador que actualment milita a l'Elx, de Segona Divisió. Així mateix, Mateu Alemany definí els fitxatges de Pandiani i el Turu com «dues operacions molt interessants, tant a nivell econòmic com esportiu». «Estic especialment satisfet perquè ambdós són jugadors absolutament contrastats a la Lliga espanyola», afirmà.

A més a més, el president mallorquinista explicà que les dues operacions havien estat diferents: «El Turu Flores és un jugador que des de fa temps és interessant per a nosaltres i hem estat tractant amb el Deportivo de la Corunya la seva incorporació». En canvi «Pandiani ve en una operació de darrera hora. Aquesta setmana es va presentar l'oportunitat que vingués dintre de l'operació del traspàs d'Albert Luque al Deportivo», va explicar Alemany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.