nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

El Reial Mallorca remodelarà el Lluís Sitjar

El president, Mateu Alemany, explicà que es reduirà l'aforament de l'estadi fins a 2.500 persones

30724
Alemany i Contestí es mostraren molt satisfets. | T.M.

El Reial Mallorca reformarà el vell estadi Lluís Sitjar, millorant-ne els accessos i reduint-ne l'aforament fins a 2.500 persones. El president, Mateu Alemany, que oferí ahir una roda de premsa en companyia de Miquel Contestí, expresident de l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar, explicà que el Mallorca té la intenció de continuar emprant el vell estadi i desmentí categòricament que la intenció de l'entitat sigui negociar una requalificació dels terrenys.

«No s'obre un nou procés negociador amb l'Ajuntament. Crec que s'està traslladant al Lluís Sitjar i al Mallorca la història de la ciutat esportiva del Reial Madrid. Això no és així i, a més a més, l'Ajuntament de Palma rebrà en els pròxims dies un projecte de reforma de l'estadi Lluís Sitjar per adequar-lo a les condicions necessàries perquè hi puguin jugar el Mallorca B i el conjunt juvenil de Divisió d'Honor... Es reduirà l'aforament fins a 2.500 persones... El projecte ja està dissenyat i és damunt la meva taula, a l'espera que arribi setembre perquè sigui presentat a l'Ajuntament. Això demostra la nostra voluntat d'utilitzar des d'un punt de vista esportiu l'estadi i que no estam pensant en requalificacions ni especulacions...», explicà Mateu Alemany.

El president afirmà que la reforma adequarà l'estadi a les mesures de seguretat necessàries perquè hi pugui jugar el filial i el conjunt juvenil, a més de reduir-ne l'aforament. «Just reduïm l'aforament i milloram les condicions d'accés... Res més. L'Ajuntament ja ho sap. No tomarem cap graderia, just condemnarem algunes zones de grades», digué.

D'altra banda, i en presència de Miquel Contesti, expresident de l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar, Mateu Alemany es mostrà molt satisfet per l'acord aconseguit. «Els darrers tres anys, des que Miquel Contestí aconseguí la presidència de l'Associació de Copropietaris, hem estat en una discussió continuada, per bé que cordial, per la bona relació personal que mantenim. Ha estat la negociació més llarga que mai no he duit... Hem arribat a una solució, que crec que és molt bona tant per als copropietaris com per al Mallorca. Vull recordar que hem passat d'una situació inicial en què el Mallorca oferia una entrada gratuïta a l'estadi per deu anys o bé un descompte del cinquanta per cent en el carnet d'abonament durant 20 anys, a una situació, en el dia d'avui, en què el Mallorca fa una oferta definitiva oferint accés gratuït a l'estadi a canvi del títol de copropietat...» Alemany explicà també que, a petició de Contestí, el Mallorca ha accedit a fer-se càrrec també de les despeses que suposi el canvi de titularitat.

D'altra banda, Miquel Contestí, ja expresident de l'Associació de Copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar, catalogà l'acord de molt bo. «A la darrera junta, com sabeu, vaig dimitir com a president i ho vaig fer perquè jo i la meva junta directiva consideram que no podem arribar més enfora... Tenc la satisfacció de dir que l'acord és molt bo... El meus títols ja estan cedits al Mallorca», acabà dient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.