algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Els equips de Tercera es posen a punt

Els canvis marquen la majoria de les plantilles amb vista a l'inici de la temporada l'1 de setembre

El proper 1 de setembre, la Tercera Divisió començarà una temporada més. La Segona B tal vegada queda enfora per als equips illencs per moltes raons: són moments en què es reclama un canvi per poder afavorir un ascens illenc. Entre les propostes, destaca la de jugar una lligueta entre els equips balears per assegurar un ascens d'aquest grup de la Tercera Divisió. Propostes llunyanes a part, els equips, com sol ser habitual en dates estiuenques, han tingut baixes i altes amb vista a afrontar la temporada i a acomplir els objectius establerts. Entre els cinc primers classificats de la temporada passada "At. Balears, Ferrioler, Constància, Vilafranca i Sta. Eulària", constatam un denominador comú: molts de canvis.

De tota manera, l'Atlètic Balears es pot considerar un cas a part, ja que els canvis s'han originat per una «moguda» en les altes instàncies del club, que fa que encara ara no hi hagi president. L'equip de la via de cintura ha vist partir homes com Loren, Santi Domínguez o Juanito i s'ha hagut de reforçar a corre-cuita, encarregant-ne el projecte a l'experimentat Nico López, a fi d'enllestir un plantilla per encarar una temporada plena de dubtes.

El Vilafranca i el Constància s'han vist desmantellats per la gran temporada realitzada l'any passat i molts dels seus jugadors se n'han anat. En el cas del Constància, ha vist partir a la Península homes importants com Silvano i Mairata, amdós al Las Palmas, o Calderón al Logronyès, entre altres. Del Vilafranca també han partit molts jugadors: entre les baixes de consideració, destaca Sanabria, flamant fitxatge del rival Eivissa.

El Ferrioler és un cas a part. No pateix tant la pressió de la posició classificatòria i, tot i que ha tingut moltes de baixes "fins a nou", la condició d'equip filial dóna tranquil·litat per acoblar els nous fitxatges. La Penya Esportiva Santa Eulària, equip que jugà la lligueta d'ascens afavorit per la condició de filial del Ferrioler, també ha sofert baixes com les de l'entrenador, el president i diversos jugadors que han passat al rival pitiús Eivissa; el nou entrenador serà Toni Ortiz.

La Tercera Balear també tindrà altres alternatives al títol. Conjunts com la UE Poblera amb Tomeu Pons, que hi torna com a entrenador "destaca també el fitxatge d'Amate, procedent del Sabadell; Manacor, o Eivissa, amb Anselmo com a fitxatge estrella, es reserven la possibilitat de tenir molt a dir, a més d'alguns equips que es guanyaran el cartell «d'equip sorpresa», i d'altres que seran les decepcions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.