algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
12°

«Mà de metge» als poliesportius de Palma

El PSM reclama manteniment acurat a les instal·lacions municipals

El grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Palma denuncià ahir el mal estat de molts de poliesportius municipals del terme municipal. Segons va explicar el regidor Biel Barceló, «la manca d'obres de reforma i millora, com també del més bàsic manteniment de les instal·lacions esportives municipals fa que aquestes presentin uns greus dèficits i que siguin els usuaris que n'hagin de patir les conseqüències».

Els nacionalistes explicaren que en el poliesportiu municipal del Rafal Vell «el camp de futbol 7 es troba en un estat deplorable i per això el lloguer del camp per part dels usuaris ha sofert una gran davallada. També consideram necessària l'ampliació i millora dels vestidors». En el poliesportiu municipal Toni Servera s'han registrat des de fa mesos problemes de goteres i humitat, mentre que en el poliesportiu municipal Joan Seguí la pista està molt deteriorada. «Aquesta s'ha anat apedaçant al llarg dels anys, però no s'hi ha arreglat gaire cosa», indicà Barceló.

Al poliesportiu municipal Josep Amengual s'han detectat «problemes amb les instal·lacions elèctriques. Així mateix, també és necessari una repintada general i la reparació de les rajoles en els vestidors», mentre que el poliesportiu municipal Borja Moll «també presenta dèficits de manteniment, concretament en la superfície de les pistes, en la pintura i en els vestidors».

Barceló explicà que «el poliesportiu de Son Oliva també presenta algunes problemàtiques que, si bé no podem considerar d'importància, en dificulten l'ús diari. Són bàsicament als vestidors i a la pintura de les pistes». El portaveu nacionalista va dir que «les mateixes mancances es repeteixen en els diferents poliesportius municipals. Per això instam Cort a fer per via d'urgència les obres d'adequació d'aquestes instal·lacions, que ara com ara donen un servei molt deficient als ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.