algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

L'Inca 'fogueja' la pedrera a Sa Pobla

Comas i Medina debutaren a Primera pel conveni de col·laboració firmat pels clubs

Sa Pobla Amorini, equip que milita a la Primera Divisió Autonòmica, ha fet una jugada mestra just quan comença el play-off per a la permanència. El conjunt blaugrana ha firmat un conveni de col·laboració amb el Bàsquet Inca per a les pròximes temporades pel qual adquirirà una sèrie de joves valors que militen en l'equip del Raiguer, els quals potenciaran el seu joc a l'hora que 'foguejaran' una categoria tan competitiva com és la Primera Divisió.

Així ho explicà ahir Sebastià Penya a aquest diari en el que qualificà de «conveni molt beneficiós per a la nostra pedrera, sempre supeditat que sa Pobla conservi la categoria». El president inquer digué que «ha estat una operació molt ràpida. Ells ens ho sol·licitaren a mitjan setmana i, en veure-ho com una proposta beneficiosa per a nosaltres, no hi posàrem cap trava. És millor que aquests jugadors puguin competir a Primera que no que ho facin a Autonòmica». Penya també deixà clar que «ha estat una iniciativa de sa Pobla. Nosaltres no hem anat a cercar res perquè altres clubs es podrien haver sentit ofesos».

El primer resultat d'aquest acord entre veïns ha estat la «cessió» de dos jugadors sub 20 que han entrenat tota la temporada amb el primer equip d'Inca: Dani Comas i José Medina. El base i l'aler debutaren aquest cap de setmana amb Sa Pobla Amorini, i varen ser peces clau (sobretot el primer, amb 22 punts) perquè els poblers aconseguissin la primera victòria de la lligueta davant el sempre complicat Sant Lluís -un equip que acabà cinquè a la Lliga i que aconseguí sis victòries més que Sa Pobla". Comas i Medina, els quals gairebé no han comptat per Oliete, entrenaran dimarts i divendres amb Sa Pobla, mentre que la resta de dies ho faran amb el seu club, el Bàsquet Inca, que no ha volgut fer el mateix amb l'altre jove de la primera plantilla, Toni Carrasco.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.