nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Diluvi guanya el GP Consell de Mallorca

Atas Nice Star L va ser segon, però baté el rècord absolut dels 2.200 metres amb un temps d'1.15.5

Els aficionats trotístics varen gaudir ahir d'una intensa jornada de trot a l'Hipòdrom de Son Pardo amb motiu de la Diada del Ram. L'emoció no va faltar al llarg de les disset corregudes que els organitzadors havien preparat per ahir, diumenge, i entre les quals destacava el Gran Premi del Consell de Mallorca, que als darrers anys es ve celebrant en aquesta data. Exemplars de gran qualitat se situaren a la línia de sortida d'aquesta atractiva persecució internacional, en la qual els importats, entre ells Atas Nice Star L i Don't Worry, sortien amb un handicap de 50 metres difícil de superar.

Una dada que va aprofitar Diluvi que, a regnes de Tòfol Audebert, va imposar el seu ritme des del principi i no es va deixar guanyar metres, erigint-se novament campió d'aquest Gran Premi Consell de mallorca rodant a 1.16.9. Per darrere ell va arribar el plusmarquista Atas Nice Star L, menat per Joan Carles Riera, que, tot i no aconseguir vèncer en aquesta prova, va signar una molt bona actuació en batre el rècord absolut en aquesta distància de 2.200 metres, en rodar a 1.15.5. En tercer lloc arribà un altre dels favorits, Don't Worry, qui tampoc no va poder superar el desavantatge inicial dels 50 metres i, rodant a 1.15.6, es va haver de conformar amb la tercera posició, per davant de la murera Didy Blai, quarta.

Per altra banda, a l'especial per a poltres de dos anys, Hilda Bowl no va complir les expectatives desitjades i no va aconseguir entrar entre els quatre primers en una cursa en la qual Honrada CR es va erigir vencedora rodant a 1.21.3. La filla d'Ambassador va decebre els aficionats, que esperaven un nou triomf d'aquesta egua de la quadra de can Morro que ni tan sols va arribar entre els quatre primers. Bona actuació, en canvi, de la debutant Honor Mountain, que finalitzà cinquena en rodar a 1.26.4.

Tampoc no tingué el seu dia Fernandito, semifinalista al Gran Premi del Criador, que fou superat per Estufada LLM, Espartaco Scot al llarg dels 2.200 metres de la tercera correguda de l'horabaixa. Gristan Mar, per altra banda, va ser desqualificada en botar a la sortida al Premi Nic Hanover, en el qual es va imposar Gel de Kor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.