algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El Mallorca pot eliminar un rival directe

El conjunt vermellenc es juga més que tres punts avui davant la renovada Reial Societat d'Olabe

33160
Els jugadors s'abracen després d'un dels quatre gols que marcaren a l'Osasuna.

Més que tres punts, la tranquil·litat de saber-se a la zona mitjana i amb el pou de la classificació molt més llunyà. Aquest és el preuat botí que està en joc avui a l'estadi de Son Moix (17.00, PPV). El Mallorca culmina el seu cicle d'enfrontaments amb rivals igual de desesperats que ell davant una Reial Societat que apunta bones maneres des del relleu a la banqueta que ha protagonitzat un home de la casa, Roberto Olabe.

Les principals novetats del Mallorca seran a la rereguarda i a la davantera. Xabier Olaizola jugarà de lliure per darrere de Niño i de Siviero, ja que Nadal està sancionat per acumulació d'amonestacions. La rotació de posicions fa entrar de nou en l'onze inicial el sevillà Alejandro Campano, que tornarà al lloc que més ha ocupat enguany: carriler dret. La segona novetat és el retorn d'Albert Luque com a company de Samuel Etoo davant. El català s'ha recuperat ja dels problemes musculars a la seva cama bona, l'esquerra, i avui tindrà una nova oportunitat de trencar una ratxa de jornades sense marcar que ja arriba a set.

Kresic assenyala l'afició vermellenca com a clau d'un triomf que es presenta com a vital amb vista a afrontar amb més calma els duríssims compromisos que té el Mallorca d'aquí a final de temporada. Jugadors i cos tècnic cerquen el suport de la seva afició per desequilibrar la balança en un partit que pareix molt igualat.

Els de Kresic podrien sumar la seva quarta jornada sense perdre, la qual cosa confirmaria la millor ratxa de tota la temporada, mentre que l'equip guipuscoà va guanyar la setmana passada l'Espanyol i ha fet un canvi després de la partida del gal·lès John Benjamin Toschak. El nou tècnic de la Reial, Roberto Olabe, arribarà a Palma amb la defensa ben poblada: tres centrals i dos carrilers "calcat de l'esquema que fa servir Kresic. Xabi Alonso serà el pivot a mitjan camp, mentre que Tayfun, per la dreta, De Pedro, per l'esquerra, i Idiakez i Kovacevic assumiran l'atac del conjunt blanc-i-blau.

Olaziola juga de lliure  
La baixa de Miquel Àngel Nadal per sanció deixa un buit important a la part central de la defensa. Xabier Olaizola, com era d'esperar, serà l'encarregat de tapar el forat. No era tan previsible, però, que Kresic tengui en ment fer jugar el basc com a lliure per darrere dels dos centrals "Siviero i Niño. Olaizola ha jugat ja més d'una vegada com a central aquesta temporada per baixes a l'eix de la defensa i avui tot indica que ho farà en una posició nova per a ell enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.