algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Olaizola: «Si s'han generat dubtes respecte de l'equip han vingut de l'exterior»

El jugador basc, que farà de lliure, destaca la confiança que té el vestidor a salvar la categoria

Xabier Olaizola destacà la importància que tenen per a l'equip els dos pròxims partits que jugarà a Son Moix, davant la Reial Societat i l'Espanyol. El defensa basc, que debutarà diumenge en la posició de lliure, destacà el bon moment que viu l'equip a hores d'ara "du tres partits sense conèixer la derrota" i confessà que la clau d'aquesta situació ha estat la confiança que ha existit en el vestidor vermellenc per tirar endavant la complicada situació. «L'equip mai no ha perdut la confiança. Si s'han originat dubtes respecte de nosaltres, han estat sempre generats des de l'exterior, però mai per nosaltres. Ha estat molt important la confiança que hem mantingut i ara és a la nostra mà», digué Olaizola, el qual creu que és «vital» treure el màxim de punts possible dels dos pròxims partits a casa.

Respecte de la nova demarcació que ocuparà en el camp, el lateral basc es va limitar a dir que «no canvia tant. Miquel no pot jugar i ho faré jo. L'entrenador em va dir ahir "dimarts" que jugaria en el lloc de Nadal i ja està. Ara com ara és el mateix jugar de central que de lliure», va explicar. Sobre la Reial Societat, Olaizola digué que «no sé gaire coses de l'entrenador nou. Conec Olabe de la seva etapa de porter, però no com a tècnic. Avui vespre he de parlar amb el meu germà perquè em passi informes sobre ells». La Reial és l'equip de la meva terra i em fa moltes ganes enfrontar-m'hi, però és prioritari el fet que sigui un rival directe en la nostra lluita i el qual hem de guanyar», va afegir Olaizola.

Finalment, el jugador donostiarra es referí a les paraules d'Etoo sobre el fet que cobra cada mes. «Em pareix molt bé, però jo crec que ara com ara ningú no pensa en els doblers. Jo estic plenament concentrat en l'aspecte esportiu i només em preocupa estar salvats el 30 de juny. Sobre els doblers... estic segur que cobrarem el 30 de juny», va apuntar Olaizola respecte de l'impagament de les fitxes dels jugadors vermellencs per part del club. «Però, ho repetesc, al vestidor no hi ha cap comentari sobre els doblers. Només parlam de futbol».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.