algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

L'exemple de superació regna al primer dia de competició

Els prop de 300 participants de la VII edició del Campionat Nacional d'Atletisme realitzaren ahir les primeres curses individuals i llançaments de pes i longitud de la competició al Prínceps d'Espanya. L'afany de superació va ser el comú denominador de tots els atletes participants en aquesta edició dels Special Olympics, que finalitzarà avui dematí amb la realització de les darreres proves del Campionat i la cerimònia d'entrega de medalles, durant la qual s'apagarà també la flama olímpica que durant aquests dies ha presidit la competició.

Pel que fa a la jornada d'ahir, tots els atletes participants es congregaren al Prínceps d'Espanya a les nou del dematí, moment en què es va donar el sus a les primeres corregudes individuals en les diferents distàncies i categories (per grups d'edat). Tal com es correspon amb la filosofia d'aquestes Olimpíades d'atletisme per a discapacitats psíquics, no hi hagué especial atenció a les marques o als registres, sinó que cada un dels atletes que hi competiren foren guanyadors d'una medalla pel seu esforç de superació. En aquest sentit, des de la mateixa organització es recorda el lema de la competició: «Vull guanyar, però si no ho aconseguesc deixau-me ser valent en el meu intent».

A banda de les diferents proves esportives, de les 10 a les 15 hores, es programà un encontre de famílies de les associacions de la FEAPS, durant la qual diversos experts en retard mental i discapacitats realitzaren sengles ponències. Avui, fins a les dotze i mitja del dematí, es realitzaran les proves de relleu, que posaran punt i final a aquesta competició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.