algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 7.61°
16°

Kresic: «No estam per fer 'floritures' ni un minut»

El tècnic del Mallorca assegurà que l'equip no ha de perdre la concentració en cap moment durant el partit a Tenerife

Preocupat per l'absència del lesionat Albert Luque, però convençut que els seus homes aconseguiran la tercera victòria consecutiva en aquest darrer tram de Lliga. Així es va pronunciar ahir un seriós Sergio Kresic durant la roda de premsa que va oferir després del darrer entrenament que la plantilla mallorquinista realitzà abans d'iniciar el viatge cap a Tenerife. El tècnic croata no va voler entrar en nombres ni en estadístiques, i, davant del fet que el Mallorca no ha pogut guanyar més de dos partits seguits, va respondre que «jo només vull pensar partit a partit i les estadístiques i especulacions no entren en el meu pensament. Està clar, però, que en la situació que estam no podem estar per a «floritures» ni un minut, els partits són de 90 minuts i en aquest temps succeeixen moltes coses».

En el mateix sentit, qüestionat per si plantejarà un sistema més defensiu que ofensiu, Sergio Kresic va al·legar que «jo no me n'entenc, d'esquemes ofensius o defensius, això ho deix a vostès, els periodistes, jo l'únic que sé de futbol és guanyar». Un objectiu, el d'aconseguir la victòria, que és vital per al Reial Mallorca en el partit de demà a Tenerife si es vol allunyar de la zona de descens. Tot i reconèixer la dificultat del partit a l'Heliodoro Rodríguez contra un rival directe per eludir el descens, Kresic va assegurar que «no em fa por res en especial de l'equip del Tenerife, ni em preocupa que amb Xabier Clemente hagin trobat el bon camí per encadenar un seguit de victòries, l'únic que a mi em preocupa és que el meu equip sigui fort durant aquest partit».

En el mateix sentit, el tècnic va afegir que la destitució de Toshack al capdavant de la Reial Societat «és un problema d'un altre equip, i jo ja en tenc suficient amb els meus». Pel que fa al partit de demà contra un rival directe en la lluita per la permanència, el croata va assegurar que per aconseguir la victòria «és important que els jugadors estiguin bé, amb una gran força mental i aprofitin les oportunitats que se'ls presentin durant el partit» i afegí que «la gent està il·lusionada i treballa bé. El més important és que siguin conscients de la situació en què estam perquè així en sortirem més prest».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.