muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

L'Unicaja recupera un lideratge que el Barça sembla no voler

El conjunt malagueny aprofita totes les travelades dels d'Aíto

El Barcelona va tornar a perdre el lideratge aquest cap de setmana en encaixar dissabte una sonada derrota contra el Tau Vitoria, un rival difícil que també aspira a situar-se al capdavant de la classificació. El conjunt malagueny, en canvi, es va tornar a mostrar més eficaç que els homes d'Aíto García Reneses i va derrotar el Casademont Girona per un abultat 95 a 58. L'Unicaja va exhibir el seu millor joc de la temporada i, a més de recuperar el lideratge, es va injectar una dosi de moral per afrontar el partit de finals de la Copa del Rei contra el Pamesa València, un altre dels equips que estan en lluita a la zona alta de la taula.

Per altra banda, el DKV Joventut va fer una altra passa per mantenir les seves aspiracions al títol de Lliga en derrotar el Granada per 87 a 80. Els catalans es varen mostrar superiors en tot moment, tot i que al final del partit el conjunt granadí els aconseguí complicar el partit. El Joventut ocupa ara la sisena posició de la classificació, a dues del seu més immediat rival, el Pamesa.

Un altre dels rivals de la zona alta de la taula en pugna pel títol és el Reial Madrid. El conjunt blanc és quart, amb disset victòries, a només una del Tau de Vitòria. Els d'Scariolo derrotaren 101 a 96 al Fòrum Valladolid en un partit en el qual no li faltaren les complicacions al conjunt blanc, però en què l'encert dels germans Angulo i del sempre factible Alberto Herreros, des de la línea de personal, afavoriren la victòria blanca.

Pel que fa a la part baixa, el Gijón Baloncesto fou carn fàcil ahir pel Pamesa València (65-78), que, no obstant això, no ho tindrà tan fàcil la setmana vinent, quan s'enfrontarà a un Tau de Vitòria amb la moral pujada per la seva victòria contra el conjunt blaugrana. El Barça ho tindrà teòricament més fàcil, en rebre el Canarias Telecom al Palau, mentre que el líder anirà a la pista del Caja San Fernando. També destacat serà el derbi madrileny que enfrontarà els equips de l'Adecco Estudiantes i el Reial Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.