muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

L'Unicaja és clarament superior

Els jugadors del Festival Park no tingueren cap opció ahir davant del líder

F. PARK 0
UNICAJA 3

FESTIVAL PARK: Jennewein, Maric, Celan, García, E. Rodríguez i Todorov "sis inicial", Oliva (libero) i Alzamora.
UNICAJA ALMERIA: Charly, Sorensen, Prenafeta, Suela, Fubringer i Strehlau "sis inicial", M. Berenguel (libero), Miklavik, Hernández i Jordi.
ÀRBITRES: José Santana i Alexis Fuentes, del Col·legi canari.
PARCIALS: 23-25 (27 min.), 23-25 (22 min.) i 19-25 (23 min.).

El Festival Park només jugava ahir per fer el major nombre possible de sets, ja que s'enfrontava al líder, l'Unicaja d'Almeria. El conjunt andalús va exhibir alguns dels arguments que el varen convertir en el campió de la fase regular de la Superlliga Masculina i que varen impedir que el grup balear anotàs cap parcial. L'Escáner Cartagena ja ha igualat a punts l'equip de Vallín i els mallorquins necessiten imperiosament guanyar a Tarragona si volen evitar la lligueta de descens.

Unicaja Almeria és el millor equip de la Lliga i ahir es va mostrar molt superior al Festival Park. L'equip mallorquí va gaudir d'alguna opció en els dos primers parcials, però el líder va saber aprofitar els punts decisius i es va endur la vint-i-tresena victòria de la temporada. El Festival Park continua mantenint la desena posició de la classificació, empatat a punts amb l'onzè, l'Escáner. L'equip de Cartagena va derrotar dissabte passat el Tarragona i això li va permetre igualar-se a punts amb el conjunt balear. Tot i això, l'equip de Vallín manté la calma, però es conjura per al matx de dissabte que ve a Tarragona.

Per altra banda, Ricardo Ramos ha assegurat que els seus jugadors estan al corrent de pagaments i que la manca de liquidesa es compensarà amb la injecció dels patrocinadors prevista a les properes dades. Així, l'únic que importa és guanyar a Tarragona, cosa que asseguraria pràcticament la permanència del Festival Park sense haver de jugar la lligueta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.