algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Els Peugeot dominen la primera etapa i Carlos Sainz acaba cinquè

El francès Gilles Panizzi encapçala ara la classificació del Ral·li de Còrsega

Els tres homes de Peugeot, el francès Gilles Panizzi, el finès Marcus Gronholm i l'anglès Richard Burns ocupen les tres primeres places del ral·li de Còrsega, tercera prova del Mundial, una vegada disputada la primera etapa, a la qual Carlos Sainz (Ford) és cinquè. Panizzi, guanyador de quatre dels cinc trams disputats, mana a l'illa francesa amb tres segons d'avantatge sobre el líder del Mundial, Marcus Gronholm, i 25.1 sobre l'actual campió del món, Richard Burns. El finès Tommi Makinen (Subaru), quatre vegades campió mundial, és quart a 39.3 de Panizzi i Carlos Sainz és cinquè a poc menys de 50 segons del primer.

Els Peugeot 206, encapçalats per Panizzi "segon en aquesta cursa fa un any per darrere Jesús Puras" han demostrat la seva total superioritat sobre asfalt «pur» i a la primera cita sobre aquesta superfície estan mostrant la seva total adaptació. Panizzi guanyà els quatre primers trams i Gronholm, cada vegada més còmode sobre asfalt, s'imposà en el darrer. Carlos Sainz, tercer en el Mundial 2002 després d'acabar en idèntica posició a les dues primeres corregudes, ja avisà abans de l'inici de la prova francesa que el seu Ford Focus WRC encara no estava en condicions de lluitar pel lideratge, però el pilot madrileny ha completat una bona primera jornada a la qual ha aconseguit acabar a només 49 segons i quatre dècimes del primer classificat.

Els pilots de Mitsubishi sabien des del principi que no rodarien a les posicions capdavanteres. El Lancer WRC continua progressant, però encara no està al nivell dels seus rivals sobre asfalt. Per això, Delecour s'ha hagut de conformar amb l'11a plaça i McRae amb la 18a a la conclusió de l'etapa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.