algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Comitè de Competició

Els membres del Comitè de Competició Territorial prengueren les següents decisions quant als partits de la primera jornada de Regional Preferent: impossar tres partits de sanció a Carlos Loza (La Unió) i a José María Burgos (Pollença) per agressió. La mateixa sanció a Sam Ruiz (Campos) per ofenses a l'àrbitre. Un partit per doble amonestació a Guillem Ignaci (Constància), Daniel Polvorosa (Penya Arrabal), Miquel Bauzà (Cala Millor), Llorenç Vallori (Alcúdia) i a l'entrenador de la Penya Arrabal, Joan Bibiloni.

Torneig Agricultura
De bon matí d'ahir dijous rebérem una cridada telefònica procedent de sa Pobla. Tot d'una reconeguérem la veu del sempre optimista Jaumet, un dels defensors més acèrrims en l'àmbit de tota l'Illa de tot allò que afecta el Reial Madrid. Com és natural, esperàvem que ens amollàs un bon «rotllo» quant al mal moment que sembla que està patint el conjunt blanc. Els tirs anaven per un altre costat, tal com a poc a poc ens va manifestar quant a tanta d'expectació com a la vila i a la resta de poblacions de la comarca havia despertat l'anunci de la disputa del Torneig de l'Agricultura, que avui vespre dirimiran el Reial Mallorca (versió Primera Divisió) i la UE Poblera, aprofitant la data en blanc que afectarà la màxima categoria. Tot al revés per al conjunt amfitrió, que serà aprofitat pel tècnic Martí Munar per acabar d'aglutinar el conjunt que diumenge s'enfrontarà amb el Cardassar al recinte de Sant Llorenç. L'àrbitre serà Carol Domènech. L'hora de l'inici, les vuit d'avui horabaixa.

Sóller
Després d'algunes temporades de no haver gaudit dels beneficis que reporta qualsevol ajuda econòmica mitjançat un patrocinador, a la fi el Sóller ha aconseguit que l'equip de Tercera Divisió estigui patrocinat per l'hotel Suliar Palace del Port, mentre que l'equip de Regional lluirà Can Cabot.

Penya Arrabal
A través d'un fax acabam de rebre una petició urgent de la comissió esportiva de la Penya Arrabal, en sol·licitud que facem una cridada als jugadors en edat de vuit anys que vulguin integrar-se al conjunt benjamí de la Penya que s'inscriguin tan aviat com puguin atès que la setmana que ve començarà la disputa dels corresponents campionats. Els interessats s'han de posar en contacte amb Xisco Aguareles, coordinador del futbol base, al telèfon 971/758239.

S'Arracó
A partir de les nou d'avui vespre a la plaça de l'església del llogaret de s'Arracó s'instal·larà un bingo benèfic, canalitzat a recaptar, com més millor, per al futbol base. Tots els assistents gaudiran de sopar i beguda totalment gratuïts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.