algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Aixecada del teló oficial

Ja hi tornam a ser. Sembla que va ser ahir i la pretemporada ha passat a millor vida, tal com succeirà el pròxim cap de setmana quan s'aixecarà el teló oficial futbolístic a les categories intermèdies del futbol de Segona Divisió B, Tercera i Divisió d'Honor juvenil. En relació amb la Segona Divisió B, Rodado Rodríguez serà l'encarregat de dirigir el partit Salamanca-Albacete. A Segona B, Bastida Garcia estrenarà categoria dirigint el partit València-Mensajero, mentre que en Divisió d'Honor Mulet Pacis s'encarregarà del Reial Mallorca-València a disputar dissabte dia 1 al Lluís Sitjar.

Tercera Divisió
Serà dissabte que ve quan es posi en marxa el campionat de Tercera Divisió. Una competició que acapara l'atenció de la majoria d'aficionats i que dóna vida a moltes localitats de les Illes, convertint-se en espectacle durant tot l'hivern i part de la primavera. Els partits corresponents a la primera jornada seran dirigits pels col·legiats següents: dissabte dia 1, Constància-Eivissa (Escribano Jimeno) i Vilafranca-Platges de Calvià (Duarte Ramírez). Ja en diumenge: Arenal-Santanyí (Alberto Oñate), Atlètic Balears-Sporting Maonès (De la Cámara), Espanya-Binissalem (Corrales González), Alaior-Ferrioler (Bosch Marquès), Felanitx-Sóller (Armenta Fernández), Santa Ponça-Montuïri (Ferrer Perelló), Santa Eulària-Manacor (Arenas Cuesta) i Cardassar-UE Poblera (Juanma Albiol González).

Regional Preferent
Un partit avançat a dissabte, Ferrioler-Calvià (Rodríguez Torres). La resta, en diumenge: Cala Millor-S'Horta (Bueno Arribas), Pollença-Penya Arrabal (Vicens Abad), Alcúdia-Peguera (Lladó Grau), UE Poblera-Soledat (Fornés Bover), Algaida-Montaura (Morey Cámara), Constància-La Unió (Hernández Burgos), Campos-Esporles (Gómez Alcántara), Son Roca-Andratx (Domínguez Jerez) i Collera-Gènova (Ginard Garcia).

Divisió d'Honor
Al Platges de Calvià li correspondrà debutar en el seu reingrés a la categoria màxima del futbol juvenil contra l'Europa de Barcelona en el camp del Ginardó. El partit es disputarà dissabte dia 1 de setembre a partir de les dotze del migdia.

Presentació plantilles
Novament, el Platges de Calvià, entitat que cada temporada supera la seva activitat, tornarà a protagonitzar la presentació oficial més multitudinària de totes les Illes. Serà divendres dia 14 de setembre quan sobre la gespa del poliesportiu de Magaluf irrompran els components de les vint-i-dues plantilles, més dues escoletes, per realitzar l'acte protocol·lari de la seva presentació amb la presència de la màxima autoritat local, com igualment alts càrrecs federatius i la junta directiva encapçalada pel dinàmic president Manolo Grillé.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.