muy nuboso
  • Màx: 11.56°
  • Mín: 7.77°
11°

Palmer, Vicente, Crespí, Quintana i Karmany, els nous campions

Joan Antoni Crespí i Toni Karmany retornaren amb victòria

Un total de 85 veterans, entre cicloesportius i veterans 60, participaren en els campionats de les Illes Balears de carretera que organitzà el Club Joventut Ciclista Manacor, i es convertí així la jornada en una festa per als corredors amb més experiència del ciclisme illenc. L'inquer Biel Palmer (Opel) triomfà en la correguda dels cicloesportius, ja que arribà amb un segon d'avantatge sobre Jordi Salas (Herbes Túnel). La medalla de bronze va ser per a Guillem Gayà (Planas Salud), que superà Carles Borràs (Deportes Mauri) i J.A. Córdoba (Fotomax).

Bernat Vicente (Opel) s'imposà en la categoria màster 30 en solitari, i es classificà a continuació Toni Vives (Dep. Mauri), Toni Abraham (Fotomax), Xesquí Horrach (Opel) i Toni Oliver (Fiat Martorell). Joan Antoni Crespí (Es Cruce) retornà al ciclisme amb una victòria, i es proclamà campió en la categoria veterans 40, seguit de Joan Font (Buades) i Xisco Llompart (Deportes Mauri). En veterans 50, el títol correspongué a Pep Quintana (Llucmajor) que superà Joan Gelabert (Fotomax). El gran favorit Fermín Andrés va ser víctima d'una foradada i es va haver de conformar amb la tercera plaça.

Toni Karmany (Deportes Mauri), el qual és triple guanyador del Premi de la Muntanya en la Volta a Espanya, ha competit molt poc enguany, però no ha abandonat els entrenaments. El veterà 60 de Sant Joan guanyà en la seva categoria, veterans 60, i ho féu superant el seu company d'equip Maurici González. Tots els participants varen tenir un recorregut segons la seva edat; un detall que ajuda als més veterans a competir sense problemes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.