• Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

El Mallorca perd 3-0 davant el Las Palmas

El Las Palmas ha baixat del pedestal el Mallorca de la Lliga de Campions en imposar-se 3-0 a Son Moix amb gols de Pablo Lago y Jorge, en dues ocasións, en un gran partit del conjunt canari que ha deixat sense arguments un rival apàtic i sense idees durant noranta minuts. L'equip balear ha fracasssat en el seu intent de trobar espais en la defensa canària. Ni tan sols ha esta capaç de transformar en gol un penal al minut 33 efectuat per Luque. Sense Engonga ni Soler el mallorca no ha tingut força en els metres fianls. Malgrat que el domini fos vermell, les ocasión han estat grogues.

Ha estat Pablo Lago, antic jugador del Mallorca qui ha obert el marcador. El Las Palmas ha deixat una magnífica impressió en el terreny de joc ja que ha jugat de froma oberta, sense complexos i amb un gran desplegament físic. Tot ha continuat igual a la segona part, encara que els canaris han marcat tot just en començar. Krauss ha fet entrar Carlos i Riera per doanr més velocitat a les bandes, però el Las Palmas ha sabut resoldres totes les situacions compromeses. Han acabat el partit 3 a 0 i demostrant una gran superioritat davant d'un Mallorca que segurament ha acusat el partit de dimarts davant el Hajduk