algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Atas Nice Star L i Deninet Star s'imposen a les proves especials

Detroit Hanover, favorit a la correguda per a nacionals, no es col·locà

M.F.N. Palma.
Atas Nice Star L confirmà les previsions, i acaparà el protagonisme de la vetllada de divendres a Son Pardo, amb un triomf en l'especial per a internacionals. I és que el crack suec està demostrant setmana rere setmana que no té rival dins les pistes mallorquines. Divendres, menat per Joan Carles Rotger, dominà la cursa des del començament fins al final, i va entrar a meta amb un gran registre, 1.16.2, sobre 2.100 metres.

Davant les demostracions d'autoritat d'Atas, els altres rivals no poden fer res. Desko va arribar en segona posició, entrant a 1.16.9, mentre que Coolman fou tercer a 1.17.1. El quart va ser Bussybon, mentre que, sorprenentment, el seu company de quadra Cesar de Saint Pol, ni tan sols es va classificar. L'altre centre d'atenció del vespre era la prova concertada per a nacionals, i aquí també es va veure una altra demostració de poder, en aquest cas per part de Deninet Star, que va sorprendre a tothom i s'endugué el triomf, i entrà a meta rodant a 1.18.1.

El segon lloc l'ocupava Daurat LLM, que, menada per Toni Frontera, aconseguia el seu millor resultat. La sorpresa aquí va correspondre a Detroit Hanover, que sortia amb l'etiqueta de favorit, i que no va poder entrar entre els quatre primers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.