nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

Krauss: «Podem passar a la segona fase»

L'entrenador alemany del Reial Mallorca, molt satisfet pel rendiment dels seus jugadors

Bernd Krauss oferia ahir horabaixa un aspecte ben diferent al de 48 hores abans. La tensió i fredor de la roda de premsa prèvia al partit contra el Hajduk va donar pas a un home més distès i eloqüent (home, no és precisament Luis, però vaja...), i, sobretot, orgullós dels seus jugadors. L'entrenador del Reial Mallorca es congratulava de la feina ben feta, i que havia fet arribar el seu equip a la fase final de la Lliga de Campions, completant d'aquesta manera el treball de la temporada passada.

Krauss manifestà que «vaig veure un equip en què tots els jugadors varen jugar plegats. Hi havia molta de pressió en el seu cap pel resultat que dúiem de l'anada, i perquè s'havia d'anar molt alerta darrere, però varen fer un bon partit, i estic molt content amb ells». Sobre les possibilitats mallorquinistes a la lligueta, l'entrenador alemany no renuncia a res i mostrà la seva confiança en el seu equip: «Ara mateix ja estam satisfets d'estar a la Champions. Tenim 6 partits per jugar allà, i ja veurem què passa. És ben possible que passem a la segona fase. He vist un Mallorca que està molt bé, i equips com el Bayern també tendrien molts de problemes per fer-nos un gol a nosaltres».

El tècnic del Reial Mallorca va anunciar que a partir d'ara, amb partits els dimecres i els diumenges, s'implantarà també al Mallorca una qüestió de moda als altres equips grans de la lliga espanyola: les rotacions: «Sí, és molt dur jugar dimecres-diumenge durant mesos, però és el que tots volíem, jugar la Champions. El que hem de fer és l'habitual en aquests casos, rotacions. No hem fitxat molts jugadors molt cars ni ens hem gastat molts de doblers com han fet els nostres possibles rivals, però farem les rotacions».

Finalment, Bernd Krauss va explicar el motiu pel qual el turc Fatih, el teòric fitxatge estrella del Mallorca enguany, es va quedar a la graderia al partit del passat dimecres: «Havíem de jugar a l'atac, i Campano pot jugar en tres posicions i havíem de tenir tres davanters a la banqueta. Aquest és l'únic motiu pel qual Fatih es quedà fora».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.