algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Serra reclama a Antich la selecció balear

El president va rebre ahir el tècnic de sa Pobla per reconèixer la seva trajectòria al món del futbol

96002
Serra Ferrer s'entrevistà amb Francesc Antich. | T.A.

Mil i una vegades que s'ha pogut s'ha acusat el president de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, independentment de qui ocupàs el càrrec, de rebre els guanyadors, de voler-se fer una foto vora els triomfadors... Ahir, Francesc Antich va rebre Llorenç Serra Ferrer, malgrat que ho va fer dies després que fos destituït com a entrenador del FC Barcelona. El tècnic de sa Pobla ha triomfat, malgrat que no viu ara els seus millors moments. Antich va voler donar el seu suport al pobler, que es mostrà orgullós i content que el president pensàs en ell.

Diari de Balears ha pogut saber que Serra Ferrer reclamà a Francesc Antich l'existència de la seleció balear de futbol, un dels compromisos del Pacte de Progrés encara no complert. El tècnic de sa Pobla, sensible envers aquesta qüestió, es mostrà disposat a col·laborar dins les seves possibilitats. D'aquesta manera, el debut de la selecció balear el pròxim Nadal sembla ja inevitable. De fet, el mateix president Antich ha mostrat també el seu interès a fer realitat el debut de la selecció balear.

«He vingut perquè el president m'ha convidat. És una satisfacció i un orgull que la màxima autoritat hagi pensat en mi», afirmà Serra Ferrer. Respecte de la ferida que suposà la seva destitució com a màxim responsable tècnic del Barcelona, Serra Ferrer comentà que va cicatritzant. «Estic bé, considerant que és una decepció... En la vida, un ha da saber afrontar allò que li ve... La ferida està millor, es va tancant...», digué. Serra Ferrer aprofità les vacances forçades per descansar, compartir més temps de l'habitual amb la família i amb els amics i fruir de Mallorca. «Les vacances van bé... Em permeten estar vora els meus pares, veure els amics... Em donen suport...», explicà.

Així mateix, Serra Ferrer revelà que dilluns que ve haurà de ser a Barcelona, ja que el club ha reclamat la seva presència. Respecte al motiu de la cridada, just assegurà que era per mantenir una reunió tècnica. «Dijous em cridaren del FC Barcelona i em digueren que dilluns hi he de ser perquè tenc una reunió...», assegurà. El tècnic, respecte a la possibilitat de fitxar pel Mallorca, fou clar i explicà que té quatre anys de contracte amb el FC Barcelona i que pensa complir el seu compromís. Així mateix, explicà que considera el Reial Mallorca com ca seva i que ja havia tingut l'oportunitat de retornar a l'Illa. «Jo tinc quatre anys de contracte amb el Barcelona... Tenc un compromís adquirit i duc la idea de complir-lo... El Mallorca és ja un club gran... En tot cas, jo ja sé que el Mallorca té un gran entrenador. Ara bé, tothom sap que jo he tingut abans l'oportunitat de venir al Mallorca i per qüestions de contracte no vaig poder...», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.