lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Canals: «Canviarem el tarannà de la Federació»

Andreu Canals inicia el seu mandat com a president amb il·lusió i gran optimisme

Andreu Canals ja és president de la Federació Balear de Ciclisme. Després d'un procés electoral llarg i polèmic, Canals en fou proclamat ahir per la Direcció General d'Esports a instàncies de la Junta de Garanties Electorals.

"Quina serà la vostra primera decisió com a president?
"El primer que hem de fer és veure l'estat en què es troba la Federació. Hem de fer un inventari notarial, mirar els comptes i, de manera immediata, convocar la nova junta directiva. Hem de saber on són les coses, els arxius...

"Què esperau trobar-hi?
"Quant a recursos materials, la veritat és que esper trobar-hi molt poques coses. Ara bé, sé que hi ha molta gent il·lusionada amb la possibilitat de tornar a la Federació. Aquesta il·lusió estic segur que guanyarà la batalla a la falta de recursos. Tenim constància que la Federació té una mancança absoluta de material... No fa gaire els responsables de pista de la Federació Catalana ens varen dir que s'havien gastat cinc milions de pessetes a renovar tot el material. Això suposaria el 25 per cent del pressupost.

"I a nivell econòmic?
"Encara no ho sabem, malgrat que suposam que aquesta primera temporada serà complicada. Haurem de cercar recursos externs, i ho farem per dues vies: l'empresa privada i les institucions.

"Els afiliats a la Federació Balear notaran ja aquesta temporada algun tipus de canvi?
"Esper que sí. Al cap i a la fi, el caminar d'una Federació és un clar reflex del tarannà dels seus dirigents. Nosaltres donarem un altre tarannà a la Federació... M'agrada fer les coses a poc a poc, sense presses. Les diferències fonamentals, però, es veuran quan hagi passat un any o un any i mig. En tot cas, enguany ja se'n notaran algunes pinzellades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.