algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Hingis imposà el seu físic i la seva joventut per derrotar Seles

La suïssa aconsegueix el segon Màsters de la seva carrera

La suïssa Martina Hingis imposà la seva joventut i la seva millor forma física per derrotar la nord-americana Monica Seles en la darrera edició del Màsters Femení que va tenir com a escenari el Madison Square Garde de Nova York.

En dues hores i vint minuts d'intensa lluita, amb potents ràfegues de joc, i tot i que el públic es decantà descaradament a favor de la seva adversària, Martina Hingis va aconseguir el novè títol de la temporada guanyant Seles per 6-7 (5-7), 6-4 i 6-4.

El Madison es va acomiadar com a seu oficial del torneig que tanca la temporada amb un gran partit en què Seles, la guanyadora més jove d'aquesta competició amb setze anys, tornà novament a la final després de vuit anys, quan s'imposà en cinc sets a l'argentina Gabriela Sabatini.

La suïssa Hingis, que ha deixat passar la temporada sense guanyar un sol torneig de Grand Slam, va obtenir a la fi la seva recompensa a Nova York imposant-se en un emocionant partit en què el seu braç va tremolar en els darrers instants, ja que va cometre una doble falta a la primera pilota de partit de què disposà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.