algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

Guanyar el Numància no serà feina fàcil

El Mallorca és conscient que l'eufòria i l'excés de confiança són el pitjor enemic de qualsevol equip

93896
La plantilla té clar que l'eufòria no és una bona companya per enfrontar-se al Numància.

L'eufòria i l'excés de confiança són el pitjor enemic. Luis Aragonés, molt hàbil, ha recordat durant la setmana que el Reial Mallorca encara no ha guanyat res, malgrat mantenir una brillant trajectòria. L'empat aconseguit a Riazor i els triomfs consecutius davant FC Barcelona, Reial Madrid i Reial Societat han situat el Mallorca a la zona alta de la classificació, però la Lliga just acaba de començar. Resten encara moltes jornades, molts punts a disputar i, tal com reitera sempre que pot el tècnic mallorquinista, no és fins a les darreres dotze jornades quan es decideixen les coses. La possibilitat d'entrar en competicions europees la temporada que ve, per exemple, és just una quimera ara com ara. Així, el Reial Mallorca afronta el partit contra el Numància amb la mateixa intensitat que els partits anteriors i amb la seguretat que l'onze de Paco Herrera no serà, ni molt manco, un rival fàcil.

Així mateix, el mateix Aragonés reiterà dimarts la importància de fer-se forts a Son Moix per completar una bona temporada. El Mallorca, fins ara, ha patit importants travelades a Palma, malgrat que la plantilla coincideix amb el tècnic en la necessitat de sumar els tres punts davant el Numància.

Luis Aragonés, vists els darrers resultats, alinearà l'onze habitual. És a dir, Leo Franco, Olaizola, Miquel Àngel Nadal, Fernando Niño, Miquel Soler, Engonga, Marcos, Finidi, Ibagaza, Luque i Etoo. En tot cas, a la segona meitat podria entrar en el terreny de joc Iovan Stankovic que, malgrat que encara no es troba en condicions d'aguantar els noranta minuts, va millorant setmana rere setmana.

El migcampista del Reial Mallorca Vicente Engonga, respecte del partit, recordà les dificultats que plantejà el conjunt sorià la temporada passada. «És un equip que es defensa molt bé i que l'any passat ja ens creà moltes dificultats. Tenen molta qualitat i, a més, ara es troben pletòrics de moral», explicà.

El seu company a la zona central del mig camp, Marcos Martín de la Fuente, elogià també el conjunt sorià. «Estan realitzant una gran temporada i ho han demostrat en els darrers partits contra el Barcelona i el Reial Madrid». El porter Leo Franco assegurà que si el Mallorca aconsegueix mantenir la concentració guanyarà el Numància. «Hem de continuar amb la concentració dels darrers partits. El Numància ens complicarà molt les coses, això és segur, però és vital aconseguir els tres punts», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.