algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Premsa catalana: «Castigats a la UEFA»

Tots el rotatius ressalten el Barça com únic culpable de l'eliminació però censuren el Milan

La premsa catalana acull avui amb decepció, expressada en titulars com «Porca misèria» o «Ens fallà el Milan» l'eliminació del Barcelona de la Lliga de Campions, tot i guanyar el seu partit per golejada (5-0) contra el Besiktas turc.

La majoria de diaris dediquen gran espai a les queixes expressades pel president barcelonista, Joan Gaspart, sobre l'escassa ambició dels jugadors del Milan per guanyar el seu partit davant el Leed United, ja que només la victòria dels italians hauria servit als catalans per accedir a la segona ronda.

El diari Sport titula en portada «Porca misèria», acompanyat d'un abans títol en què assenyala que «No hi hagué miracle: el Barça quedà fora de la Lliga de Campions» i un subtítol que afirma que «el Milan no sapigué guanyar el Leeds».

En una de les pàgines dedicades al partit es destaca que «el Barcelona guanyà, el Milan ho intentà i aconseguí el que li convenia», mentre que en altres pàgines interiors es dedica gran espai a les declaracions del president barcelonista, Joan Gaspart, en què critica el Milan perquè «si el que volien era empatar el partit, que ho haguessin dit».

Mundo Deportivo titula en portada «Ens fallà el Milan», a més d'afirmar que «el Barcelona golejà el Besiktas en el Camp Nou, però haurà de conformar-se amb jugar la UEFA» i que «els italians sortiren a guanyar i foren impecables fins a l'empat, però aleshores no s'hi deixaren la pell».

Aquest rotatiu titula la crònica del partit del Barcelona amb el text «Només una maneta» i recorda que els barcelonistes no juguen la UEFA des de la temporada 1995-96 amb Johan Cruiff d'entrenador, i que va arribar a les semifinals perquè perdé l'eliminatòria amb el Bayern de Munich. Això sí, la UEFA reconeix els títols aconseguits pels blau-granes de Copes de Feria, com equivalents a l'actual UEFA.

El diari Avui assenyala que «el Barcelona goleja (5-0), però no hi ha miracle a Milà», en una portada en la qual apareix una fotografia del blaugrana Luis Enrique amb les mans al cap.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.