algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

El Celta demana el suport del seu públic per superar l'Estrella Roja

L'equip de Vigo no vol encaixar cap gol per no complicar-se el partit

El Celta de Vigo cercarà aquesta nit, amb suport del seu públic com a factor fonamental, superar l'eliminatòria de segona ronda de la Copa de la UEFA davant l'Estrella Roja iugoslau, amb el desavantatge d'un gol encaixat en el partit d'anada disputat fa quinze dies en el camp «petit Maracaná» de Belgrad.

L'equip de Víctor Fernández podrà disposar del defensa Juan Velasco i el davanter Catanha, ja totalment recuperats dels seus problemes físics. L'alineació gallega estarà condicionada per les importants absències del sancionat Karpin i els lesionats Berges, Sergio, Manolo, Juanfran i Djorovic, i del brasiler Edú, que no fou inscrit en competició europea. Amb totes aquestes baixes, Víctor Fernández preparà ahir horabaixa la darrera sessió preparatòria per decidir l'onze inicial.

La màxima preocupació del tècnic de Vigo és evitar encaixar un gol que podria complicar les aspiracions de passar a la següent ronda. Les consignes per remuntar el marcador es van ocultar en un entrenament a porta tancada, per exprés desig del tècnic. El conjunt iugoslau de l'Estrella Roja es presentà a la ciutat de Vigo sense baixes a la seva alineació titular. Els balcànics arribaren dimarts a la ciutat i van programar un darrer entrenament damunt la gespa del mateix estadi olímpic de Balaídos que va servir per veure l'evolució del jugador Bunjevcevic, dubte per al partit i que, en el cas de no participar per l'escàs marge de temps disposat per recuperar-se, seria substituït per Vladimir Matijasevic.

Com a nota curiosa, cal dir que els jugadors de l'Estrella Roja foren rebuts a la seva arribada a Vigo per compatriotes com el davanter del Compostel·la Vlado Gudelj, el tècnic Zoran Maric i el mateix defensa del Celta i exjugador del conjunt iugoslau, Goran Djorovic que va rebre la visita dels seus familiars. En el planter de l'equip rival destaca la presència de Srdan Bajcetic qui milità al Celta fa anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.