cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
14°

Mateu Alemany ja és el president del Mallorca

Vicent Rotger, vicepresident, serà l'encarregat de representar socialment i institucionalment l'entitat

Mateu Alemany ja és oficialment el president del Consell d'Administració del Reial Mallorca. En tot cas, Mateu Alemany s'encarregà d'explicar que la seva feina no variarà substancialment i que serà Vicent Rotger, ara únic vicepresident, l'encarregar de representar institucionalment el club.

Poc després de les cinc de l'horabaixa arribava a les oficines de l'estadi de Son Moix Pep Lluís Cortès, únic accionista del Reial Mallorca a més d'Antonio Asensio, i just després començà la primera de les reunions. I és que era del tot necessària la junta d'accionistes per nomenar els nous membres del Consell d'Administració. La junta, clar, aprovà el nomenament del mallorquinista Antoni Calafat i dels representants del Grupo Z Antonio Asensio Mosbah "fill del màxim accionista Antonio Asensio", John Gibbons "conseller de finances del Grupo Z i expert en finances" i Marcel·lí Socias "responsable de màrqueting del Grupo Z".

Però les noves incorporacions al Consell d'Administració no són les úniques novetats. Així, el ja expresident Guillem Reynés continuarà al Consell, però en qualitat de conseller. De la mateixa manera, Joan Buades, fins ahir vicepresident primer del club, passarà a ser-ne el conseller secretari. Així, Vicent Rotger és ara l'únic vicepresident i serà l'encarregat de representar institucionalment l'entitat. Continuen com a consellers els representants del Grupo Z Francesc Matosas i Francisco Javier López, a més d'Antoni Tugores, que ara ho farà en qualitat de vicesecretari.

Francesc Matosas, mà dreta d'Antonio Asensio, fou el primer a agafar la paraula a la conclusió del Consell d'Administració. Matosas explicà que el nou Consell mantindrà una línia de continuïtat respecte de la línia feta durant els darrers anys. Però les primeres paraules de Matosas foren d'agraïment cap a Guillem Reynés. «... He de fer un agraïment especial a l'amic Guillem Reynés que avui deixa, per voluntat pròpia, la presidència del Reial Mallorca... Ha estat una presidència eficaç i duita amb cura...», assenyalà inicialment Matosas.

L'home fort d'Antonio Asensio volgué deixar clar també que la propietat creu en el projecte del Reial Mallorca i que hi continua apostant. En aquest sentit, recordà la inclusió del propi fill d'Asensio en el Consell d'Administració.

Matosas, així mateix, va fer especial menció a Mateu Alemany. «No sols ha acceptat quedar al Mallorca, sinó que ha acceptat la presidència de l'entitat. Si bé l'accionista majoritari ha fet un esforç per millorar les condicions... allò que ha estat determinant perquè Mateu Alemany continuï al Mallorca i n'assumeixi la presidència ha estat la confiança que Antonio Asensio li ha manifestat i li ha donat», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.