nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Miquel Perelló s'imposà a Felanitx

Jordi Salas i Tomeu Quetglas venceren en les corregudes dels veterans

Un corredor local Miquel Perelló (Bicicletes Sancho) triomfà en el Trofeu Festes de Sant Agustí, que organitzà el Club Ciclista Felanitx, en un circuit urbà de la localidat, que resultà, un altre pic, selectiu. Miquel Perelló, que fa pocs dies va ser a prop de proclamar-se vencedor de la IV Challenge Ciutat de Palma, aconseguí estar en l'escapada bona i gràcies a les millors puntuacions superà Kiko Becerra, el mallorquí de l'equip de Vall d'Uixó. Rafel Sampol i Mateu Cerdà (Emaya) es classificaren a continuació.

Xavier Peris (Illes Balears) entrà cinquè, per davant de Daniel Arce, Josep Lluís Maiol, Àlex Riera, Tomeu Soler i Pere Mas. Només hi va haver 17 inscrits en la correguda dels elit i sub-23. Els corredors del CC Montuïri-Herbes Túnel dominaren les dues curses dels veterans, amb victòries de Jordi Salas i Tomeu Quetglas.

Jordi Salas s'adjudicà el primer lloc en la cursa dels cicloesportius i màster 30, amb el mateix temps que el seu company d'esquadra Rafel Miralles. A continuació entraren Toni Barceló, el veterà local Toni Oliver (Cuinart) i Joan Cerdà (Opel Inca). En la prova dels veterans 40, 50 i 60 s'imposà Tomeu Quetglas, amb dos segons menys que Toni Serra (Cicles Gomila). A continuació es classificaren Francesc Llompart (Deportes Mauri), Jaume Font i Toni Abrines.

Enguany les diferents corregudes organitzades a Mallorca tenen una inscripció pobra, exceptuant les categories aleví i infantil. A Felanitx només sortiren 17 corredors, entre elit i sub-23, en la cursa principal. I en les dues corregudes dels veterans tampoc no es registrà la participació d'anys abans. La manca d'inscripcions obliga diverses proves a ajuntar les categories i els més veterans, màster 50 i 60, havien de competir amb els cicloesportius, molts d'ells de menys de 30 anys. Un fet que ha produït que molts dels veterans de més 40 anys deixassin de competir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.