nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Trofeu Memorial Nicolás Brondo

Trofeu Nicolás Brondo  

Una edició més, el Trofeu Memorial Nicolás Brondo, que de manera puntual es ve disputant cada temporada pocs dies abans d'aixecar-se el teló oficial a l'Estadi Balear. Les noves generacions, tal vegada ignoren tot el que va arribar a col·laborar mitjançant la secció d'esports de Diari de Balears l'homenatjat a títol postum, cada principi de temporada per als responsables de l'entitat. S'ho té ben merescut. Tant de bo tengui continuïtat mentre existeixi el club blanc-i-blau. La gran atracció de l'actual edició, la reestructura que s'ha operat a nivell de plantilla de Tercera Divisió. Jugadors molt coneguts que pel que fos causaren baixa respecte a la plantilla de la temporada anterior. Unes baixes que s'han procurat cobrir amb efectius carregats d'il·lusió. La majoria són joves amb un futur molt esperançador, com igualment algun jugador experimentat, tal és el cas de Manolo, una vegada haver defensat els colors del Mallorca, Còrdova, Cartagonova i Terrassa. No cal dir que el tècnic Miquel Crespí maniobrarà amb la totalitat de la curta plantilla que fins ara han posat a la seva disposició. Exactament igual que el seu rival, el Constància, que segons notícies d'aquella ciutat pensen fer acte de presència a l'Estadi juntament amb tota la «tropa» que, segons els entesos, promet arrasar en l'imminent campionat que començarà el proper diumenge. Partit que començarà a les set d'avui horabaixa baix de la direcció arbitral de Torres Clapés. Pel que fa al partit contra el Gandia, començarà definitivament a les 20.30 hores del dimecres.

Poliesportiu Magaluf  

Sis i mitja d'avui horabaixa, sobre la gespa artificial del Poliesportiu de Magaluf, confrontació amistosa en pla de rodatge entre l'amfitrió Platges de Calvià i el reincorporat a la categoria, Sóller.

Regional Preferent  

Aixecada del teló oficial a Regional Preferent. Ahir dissabte, els més matiners, Andratx-Soledat i Felanitx-Campos, ja suaren per espai de noranta minuts, cercant els primers punts de la competició. Resultats que trobaran en un altre espai d'aquesta mateixa edició. Avui diumenge, la resta de partits seran els següents: UE Poblera-Murer (18 hores, Cañellas Capellà), Santa Maria-Collera (19 hores, Becerra Constantino), Santanyí-Penya Arrabal (19.30, Lara Medina), Son Roca-Alcúdia (19 hores, Ribot Riera), Esporles-La Unió (18.30, Bueno Arribas), Calvià-Arenal (19 hores, Sarmiento Ballester), Gènova-Ferrioler (18 hores, Carrillo Losada) i Peguera-S'Horta (18 hores, Domínguez Jerez).

Municipal de Binissalem  

Atractiu horabaixa futbolístic en el camp municipal de Binissalem: inauguració, per als efectes de manera oficiosa, de la gespa artificial que s'ha implantat sobre el rectangle de joc. Cara a cara, a partir de les set Binissalem i Mallorca, Lliga d'Honor. Àrbitre, Pérez Granados.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.