algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

La història interminable

El fitxatge de Finidi pel Mallorca continua sense tancar-se, i Alemany viatja a Sevilla a enllestir-lo

78400
Alemany viatjà ahir cap a Sevilla per tancar d'una vegada per totes el fitxatge.

Un dia més en la vida del Reial Mallorca, i un dia més que Finidi continua sense entrenar-se a les ordres de Luis Aragonés perquè encara no és jugador vermellenc, malgrat que ja fa un bon grapat de dies que Mallorca, Betis, jugador i representant ho donen com a fet.

Un pic ja s'havia tancat l'acord entre Martin De Vos, agent del jugador, i Mateu Alemany, conseller delegat del Reial Mallorca, ara el que s'ha de tornar a renegociar és l'entesa amb el Reial Betis. L'acord entre les dues entitats estava fermat i ben fermat, i el club verdi-blanc havia de rebre aproximadament uns 800 milions de pessetes pels drets de Finidi, un jugador que, d'altra banda, es volia llevar de damunt el més aviat possible.

L'altra part del cost del traspàs constava de la cessió d'Ariel Ibagaza al Betis, però el mitjapunta argentí s'hi ha negat en rodó. Davant això, el propietari del Betis, Manuel Ruiz de Lopera, manifestà que no hi hauria cap problema amb el Mallorca i l'operació es tancaria igualment.

...Però Lopera és Lopera, i durant la presentació de César i Belenguer com a nous jugadors bètics, el passat dimarts, ja advertí que s'haurien de renegociar les xifres del traspàs de Finidi, atès que «ens havien promès un jugador i ara aquest jugador no vindrà».

El propietari del Betis consultà amb Fernando Vázquez sobre la possibilitat d'incorporar un altre jugador de la plantilla mallorquinista que sigués del seu interès, però, finalment, l'opció presa pel Betis ha estat la de demanar al Reial Mallorca més doblers.

El canvi d'opinió de Lopera motivà que Mateu Alemany agafàs amb urgència l'avió i partís cap a Sevilla per liquidar d'una manera ja definitiva l'operació. I allà es va passar tot el dia, negociant amb un Lopera que demana més doblers. Una negociació més, un dia més en la història interminable de Finidi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.